Amanda Prowse

Beskrivelse

Amanda Prowse har altid elsket at skrive og er forfatter til otte romaner. Hendes debut roman, Poppy Day, udkom i 2011 og strøg direkte ind som nummer 1 på bestsellerlisterne. Hun er en af Englands bedst sælgende forfattere, og romanen En perfekt datter er af avisen Daily Mail kåret som en af de bedste bøger i England i 2015. Hendes bøger er oversat til adskillige sprog og har solgt mere end 500.000 eksemplarer alene i England.

Amanda Prowse bor i Bristol med sin mand og to sønner.

Læs mere

Seneste udgivelse

En mors historie

Da Jessica og Matthew møder hinanden er de overbeviste om, at de I hinanden har fundet den eneste ene. Med en drøm af et bryllup og et smukt hus er deres liv noget nær perfekt. Og da Jessica opdager, at hun er gravid, synes deres lykke fuldendt.

Men fødslen går ikke som planlagt og moderskabet er meget langt fra det, Jessica havde forestillet sig. Det hun føler for sin nyfødte datter er nemlig ikke en stor altopslugende kærlighed. Ingen havde fortalt hende, at man ikke altid elsker sit barn. Så måske er det bedst, hvis Jessica heller ikke fortæller det til nogen?

En mors historie er en roman, der er umulig at lægge fra sig. En gribende fortælling om den helt store kærlighed, om forventninger og drømme, om ensomhed og tab.

Bøger af Amanda Prowse

Tilføj til ønskeliste

En mors historie

Amanda Prowse

Tilføj til ønskeliste

En perfekt datter

Amanda Prowse