34_checkmark

Fragt kun 29,95 kr. 

Lucinda Riley

Irsk bestsellerforfatter

De fleste ved det ikke, men før Lucinda Riley begyndte at skrive bøger, havde hun en karriere som skuespiller i London. Godt nok var den kortvarig, for allerede som 24-årig skrev hun sin første roman. 

Og med det samme vidste hun, at forfatterverdenen var den hylde, hun skulle placere sig selv på. 

Under sit pigenavn, Lucinda Edmonds, har hun udgivet otte romaner. Herefter holdt hun en lang orlov, mens hendes børn var små. Først i 2010 vendte hun tilbage til skriveriet og udgav bøger under det navn, hun giftede sig til. ORKIDEENS HEMMELIGHED var den første fra Lucinda Riley, og det blev også første af mange internationale bestsellere. 

Hendes bøger er oversat til 37 sprog og har solgt 20 millioner eksemplarer verden over. 

 

Lucinda Rileys serie om De syv søstre har givet mig de skønneste hyggestunder med fantastiske fortællinger og en fremragende læseoplevelse ...


Ikke mindst er Lucinda Riley blevet populær for sin storslåede serie DE SYV SØSTRE, hvori hun tager læseren med rundt i hele verden og krydrer sine kærlighedsfortællinger med vigtige begivenheder inden for kunstens verden. Hun er i dag bosat både i England og Frankrig med sin mand og fire børn.

SOLSØSTEREN fra 2019 er det seneste bind i serien om de syv søstre, som må siges at være Lucinda Rileys helt store succes. Her følger vi den smukke søster Electra og bliver taget med på en lang rejse fra USA til Afrika og det farverige kontinent. Vi glæder os til næste bog fra Lucinda Riley.