34_checkmark

Fragt kun 29,95 kr. 

Jojo Moyes

Engelsk bestsellerforfatter

Jojo Moyes er på få år blevet en af verdens mest populære forfattere med sine kærlighedsromaner, der kan meget mere end bare at underholde. Sit helt store gennembrud fik hun i 2012 med MIG FØR DIG, der har solgt over 10 millioner eksemplarer på verdensplan og blev filmatiseret i 2016.

Moyes var manusforfatter på filmen, der blev en stor succes. Historien fortsatte i 2015 med EFTER DIG og blev afsluttet i starten af 2018, da STADIG MIG udkom. To gange har hun modtaget den engelske pris Romantic Novel of the Year, senest for romanen DET SIDSTE BREV FRA DIN ELSKER. 

Jojo Moyes skriver kærlighedsromaner for voksne. Hun er fantastisk.


Den historiske roman RÆK MIG STJERNERNE fra 2019, der er baseret på en virkelig historie, får på læsesitet Goodreads overstrømmende anbefalinger og en sand stjerneregn med på vejen fra begejstrede læsere verden over.

Før hun blev full-time forfatter, arbejdede hun som journalist for avisen The Independent, hvor hun i 2002 blev avisens korrespondent for kunst og medier – samme år som hun blev fuldtidsforfatter. 

Man forstår godt, at hun er gået all in, for efterspørgslen er stor efter nye værker fra hendes pen. Ikke kun i England. Hendes romaner er oversat til 26 sprog.