Sektion M

SEKTION M er en mørk krimiserie fyldt med spænding og mystik, inspireret af tv-serien Rejseholdet
Nogle fortjener at blive straffet, andre fortjener at dø.

SEKTION M er en mørk krimiserie fyldt med spænding og mystik, inspireret af tv-serien Rejseholdet. Christina Larssons bøger er oversat til en lang række sprog og har solgt hundredtusindvis af eksemplarer.

Lyt til serien på din foretrukne streamingtjeneste. 

 

Om forfatteren: 

Bag SEKTION M står Christina Larsson, som har etableret sig som en af Sveriges mest populære krimiforfattere blandt både læsere og anmeldere. Serien om SEKTION M strøg direkte ind på de svenske toplister og var nomineret til en Storytel Award i 2020.

Hør Christina Larsson fortælle om SEKTION M

Alle titler i SEKTION M serien:

Sektion M I

Sektion M er en specialenhed, der efterforsker særligt brutale og komplicerede mord. Den unge og relativt uerfarne efterforsker Nora Feller får job hos Sektion M, og hendes første sag er højst usædvanlig: Varbergs kommunaldirektør bliver fundet dræbt, brutalt stukket ihjel. 

Nora bliver hurtigt inddraget i holdets særlige metoder, og hun kommer især tæt på Charlotte Victorin, der er criminal profiler. Men Sektion M er et hårdt sted at være. Arbejdet er præget af voldsomme forbrydelser og interne magtspil, og Nora indser snart, at hun ikke kan stole på nogen. 

Sektion M II

Entreprenøren Louise Brobacke bliver fundet død i sin swimmingpool med hænder og fødder bundet med kabelstrips. Den voldsomme sag overdrages til Sektion M, der efterforsker komplicerede mord. Det viser sig, at Louise var involveret i flere store byggeprojekter, som man formoder, at drabet har forbindelse til. 

Efterforskeren Nora Feller kan ikke rigtig blive klog på den underligt truende atmosfære i Sektion M. Alle har en klemme på hinanden, og hun tør ikke stole på nogen af sine kolleger. Truslen mod Nora kommer også udefra, da en skygge fra fortiden indhenter hende.

Sektion M III

Sektion M tager til Katrineholm for at undersøge det brutale drab på retsmedicineren Nils Sachs. Sagen vækker stærke følelser hos efterforskeren Nora Feller. Nils var en af dem, der fik hende til at forlade sin tidligere stilling.

Alle beviser peger i samme retning, men Nora fornemmer, at noget ikke passer. Sammenstødene med kollegerne i Sektion M bliver stadigt mere ubehagelige, og Nora kan ikke stole på nogen. Det begynder så småt at gå op for hende, at hun er en brik i et spil, der har forbindelse til samfundets øverste lag.

Sektion M IV Fra asken og i ilden

Efterforskeren Nora Feller har gennemskuet det mørke spil bag Sektion M og vil ikke have mere med dem at gøre. I stedet er hun begyndt at arbejde ved afdelingen for personfarlig kriminalitet i Halmstad. 

Det, der umiddelbart ligner en oplagt sag om en narkokurer, viser sig at føre ind i et chokerende morads af fornedrelse og bestialske overgreb. Efterforskningen tager en ny drejning, da en villa i den fashionable område Frösakull eksploderer. Samtidigt får Nora en følelse af at blive overvåget, som om nogen forfølger hende. 

Sektion M V Lige børn leger bedst

Nora Feller har brudt helt med Sektion M og Charlotte Victorin. I Malmö håber hun at kunne starte forfra både privat og på jobbet. Hun får ansvaret for en opsigtsvækkende drabssag, hvor offeret tilhører inderkredsen i en velstillet forstad.   

Men der er noget ved sagen, som ikke passer. Nora har en uhyggelig fornemmelse af, at en usynlig hånd styrer det hele. Og snart får hun at vide, at Sektion M skal overtage sagen. Stik imod chefens udtrykkelige ordrer begynder Nora imidlertid at undersøge sagen på egen hånd. Men Charlotte vil ikke finde sig i, at Nora ødelægger hendes planer. Og hun har en trumf på hånden: en mørk familiehemmelighed, som vil knuse Nora en gang for alle.

Denne gang har succesforfatteren Christina Larsson fået selskab af Caroline Grimwalker, der især skriver populære thrillers.