Ternet NinjaMultikunstneren Anders "Anden" Matthesen fortæller i TERNET NINJA-serien om 13-årige Askes op- og nedture og om hans møde med en usædvanlig ninja med rødder tilbage til det japanske samuraisamfund. ”Kom ind i kampen menneske”, siger Ternet Ninja, og det går ikke stille af, når Aske og hele hans sammenbragte familie involveres i ninjaens missioner. Nogle af de sjoveste bøger både til at læse sammen og læse selv.

Hop ind i Læsehulen og hør Anders Matthesen fortælle om Ternet Ninja 3

Ternet Ninja Citatbogen

Ternet Ninja Citatbogen

Ternet Ninja Citatbogen er den perfekte gavebog til den, der ikke kan få nok af Anders Matthesens skæve Ternet Ninja-univers. Her samles alle de sjoveste og vildeste citater fra begge film såvel som bøger. Bogen er spækket med illustrationer af Thorbjørn Christoffersen i samme tegnestil som filmen og garanterer et godt grin for hele familien.

Om Ternet Ninja skrev pressen bl.a.

»[...] en ikonisk heltefortælling med uhyre velfungerende replikker.«

**** – Berlingske

 

»Kanondebut. Ole Lund Kirkegaards arvtager hedder Anders Matthesen.«

***** – Ekstra Bladet

 

»Anders Matthesen rammer plet med ny børnebog. Alle børn burde have en ternet ninja som sparringspartner […] Det funker fint hele vejen igennem, og løjerne lægger sig op ad sproget, så det hele virker som Bjarne Reuter version 2016.«

**** – Politiken

 

»[…] først og fremmest formår Matthesen at overføre sin skæve, sorte og genuint sjove børnehumor til skrift.«

****  – JyllandsPosten

Dyk ned i de kendte børnefigurer