Pigerne fra Nordsletten


Pigerne fra Nordsletten er en fantastisk serie om tre piger, der bliver viklet ind i et dramatisk eventyr, mens de prøver at opspore deres rigtige familier. Undervejs møder de en uregerlig prinsesse og en mystisk prins, en kærlig og madglad konge, en flok onde hekse, der spiser spædbørn, en far fra Sydhavet – og mange flere. Og så finder de ud af, at de ikke er helt almindelige piger.

Mere om Pigerne på Nordsletten

PIGERNE FRA NORDSLETTEN er en boblende fantasifuld eventyr-fantasy-action-serie, som har det hele: Gennem de seks bøger følger vi de tre piger Sita, Anne og Maren, som bliver viklet ind i et dramatisk eventyr, mens de prøver at opspore deres rigtige familier. Undervejs møder de en uregerlig prinsesse og en mystisk prins, en vild bjørn, nogle dejlige heste, en kærlig og madglad konge, en flok onde hekse, der spiser spædbørn, en far fra Sydhavet, en dansende troldmand, nørden Nicolaus – og mange flere. Og de finder ud af, at de ikke er helt almindelige piger.
 
I PIGERNE FRA NORDSLETTEN 6 – HIMMELSLOTTET er der lagt op til det helt store eventyrlige bryllup mellem prinsesse Sita af Bella-øerne og prins Victor af Sofiariget. Men kort før brylluppet begynder der at ske uhyggelige ting. Nogle skræmmende kæmpedyr forårsager stor ødelæggelse på Nordsletten, og en farlig plantesaft bliver stjålet fra kong Arstolles laboratorium. Alt tyder på, at den onde prins Damian og hans lige så onde søster Devilia er på hævntogt og har tænkt sig at spolere både bryllupsplaner og alt andet på deres vej. Vil det lykkes Sita og hendes venner at stoppe dem?
 
Vi har samlet alle bøgerne i serien om Pigerne fra Nordsletten på denne side. God læselyst!

Dyk ned i de kendte børnefigurer