»Et lille stykke romance-himmel«: Nu udkommer Tessa Dares populære serie LUNEFULDE LØFTER på dansk

Læserne er vilde med Tessa Dares historiske romancer, og i 2021 udkommer serien LUNEFULDE LØFTER på dansk. Her løfter vi lidt af sløret for, hvad du kan glæde dig til.

Af Rasmus Meldgaard Harboe

Der er lagt op til spænding, intriger og brandvarme hjerter, når de tre første bind af Tessa Dares serie LUNEFULDE LØFTER udkommer på dansk i løbet af 2021.

Den amerikanske forfatters bøger er populære blandt tilhængere af de historiske romancer, og de er alle spækket med kærlighed, begær, humor og veldrejede karakterer.

Første bind i LUNEFULDE LØFTER-serien udkommer den 20. maj, og til juni følger de to næste. Læs med, og hør, hvilke vidunderligheder du har i vente.

ET FORFØRENDE TILBUD

Hertugen af Ashbury har brug for en arving. Men krigen har sat tydelige ar på hans krop, og kvinderne står ikke just i kø for at hjælpe ham med at opnå målet om at føre slægten videre. En dag dukker den unge syerske Emma Gladstone op, og hertugen indser, at hun kan være løsningen på hans problem. Men den unge kvinde har også sin egen agenda, da hun indvilliger i et forhold under nogle meget særlige og restriktive forudsætninger.

»Jeg overdriver ikke engang lidt. Denne bog var et lille stykke romance-himmel. Den var alt, hvad jeg elsker ved en stor romantik; stor skam, humor, sydende damp og to hovedpersoner, som du ikke kan lade være med at falde pladask for,« skriver læseren Lana på Goodreads.

Bogen udkommer på dansk den 20. maj 2021.

EN UIMODSTÅELIG UDFORDRING

Alexandra Mountbatten vil lære et par unge, forældreløse piger, hvordan man er en rigtig lady. Men i virkeligheden er problemet deres plejefar Chase Reynaud, hertugens arving, som ikke er i stand til at give børnene et trygt og stabilt hjem. Først da Alexandra dukker op i hans liv, og de to lader sig rive med af nogle helt nye følelser, begynder hans hjerte at bløde op.

»Et lunefuldt og snurrende opfindsomt mesterværk ... Dare ruller læsere ind og holder dem fast med sin karakteristiske blanding af sprudlende karakterer, livlig dialog, sprudlende humor og knoglesmeltende sensualitet,« skriver en anmelder fra Booklist.

Bogen udkommer på dansk den 10. juni 2021

ET FRISTENDE VÆDDEMÅL

Pennys hjerte slår allermest for de forsømte kræ, hun tager til sig. Da hendes nye, attraktive nabo Gabriel Duke beordrer hende til at skille sig af med dem, kaster hun en udfordring tilbage til ham: Han skal finde et kærligt hjem til hvert af de mange dyr. Som tiden går, begynder det at gå op for Penny, at genstanden for hendes næste redningsmission ikke er et dyr – men en mand.


 

»Autentiske karakterer, humor, dyb følelse og ekko af traumer er primære elementer i denne sagkyndige roman. Denne medrivende romantik er måske Dares bedste til dato,« skriver en anmelder fra Publisher’s Weekly.

Bogen udkommer på dansk den 17. juni 2021.