Serieguide til Seductive Nights-serien

Seductive Nights -serie er en sexet, romanceserie skrevet af den amerikanske forfatter Lauren Blakely. I serien følger vi Clay og Julia, mens de kæmper med deres fortid, deres fremtid og den intense begær, de føler for hinanden.

Hvis du kan lide Fifty Shades, så er der en god chance for, at du også vil elske Seductive Nights. Den samme sitrende kemi mellem hovedpersonerne er til at føle ned i hver scene, men kan de begge give slip på deres fortid og turde satse på kærligheden?  

Her får du bøgerne i serien i rækkefølge med den første øverst og den sidste nederst:

Nat efter nat

Nat efter nat

Clay Nichols er alt det, Julia Bell ikke vidste, at hun ville have og nøjagtig det, hun ikke kan få. Men Clay er fast besluttet på at gøre Julia til sin. Koste, hvad det vil. Men Julias mørke hemmeligheder truer med, at ødelægge enhver chance for lykke. Men tiltrækningen mellem dem kan ikke benægtes. Kan to mennesker, brændt af kærligheden, lære at stole på den igen, når begær og passion mødes af farer overalt, hvor de går?

Nat efter nat er første bind i den populære og stærkt erotiskeSeductive nights-serie, der følges op af Efter denne nat og Endnu en nat.

Efter denne nat

Efter denne nat

Clay Nichols kan ikke glemme Julia Bell. Så da han møder hende igen til hendes søsters bryllup, og en ny chance opstår, bliver Julia nødt til at beslutte sig for, om hun er klar til at lukke ham helt ind. Det store spørgsmål er om deres kærlighed og stærke seksuelle kemi er nok til at overvinde fortidens farer og føre dem ind i en ny fremtid?

 

Endnu en nat

Endnu en nat

Fremtiden ser lys ud for Julia og Clay. Langt om længe sammen i New York, forelskede, lykkelige og med fortiden lagt bag sig. Og en romantisk weekend i Vegas på programmet. Men en farlig mand, der ved mere om Julia end han burde, dukker op i Sin City.

Kan Clay nå at redde sin elskede og endelig falde på knæ? Eller kommer han for sent til den kvinde, han tilbeder mere end noget andet?