De bedste nye lyd- og e-bøger til børnenes efterårsferie

Lydbøger til børnSom medlem hos Chapter kan I lytte til de allernyeste børnebøger fra en lang række danske børnebogsforlag. Så slå ørerne ud og læn jer tilbage - her kommer fem bud på herlige nye lytte- og læseoplevelser til både små og store.

Thomas TogFut Fuuut. Alle de mindstes yndlingsfigur på lyd
De mindste kan med THOMAS OG VENNERNE – JERNBANENS KONGE få alle de elskede historier om Thomas, Gordon, James, Diesel og alle de andre på lyd.

Fortællingerne er indlæst af Henrik Kofoed, og der er både historier om farefulde transporter, forsinkelser og fartdrømme. Kan lyttes fra ca. tre år.

 

Alle Kajs historier

Vær den du er: Fortællinger om mod og venskab
Nu kan du lytte til ALLE KAJS HISTORIER hos Chapter.

Kaj kan bedst lide at stå i baggrunden og synes, at det er helt fint ikke at være den, der råber højest. En gang imellem får han alligevel brug for den magiske sten i lommen, som han har fået af Pedro. En dejlig varm sten, der hjælper ham til at være modig og stå frem.

En skøn bog til både børn fra fem år og deres forældre. Den inviterer til mange, gode snakke om forskellighed, accept og om at turde at være den, man er.

 

FængsletFuld fart frem! Historisk action og eventyr
Med Erik Barfoeds episke fortælling om den 11-årige Toms magiske skibsrejse blandt venner og fjender i 1800-tallets England, får du en moderne Oliver Twist-historie krydret med masser af action og drama, etiske og moralske dilemmaer og fængende karakter.

Første bind FANGESKIBET udkom i 2020 og nu er andet bind i serien klar.

I FÆNGSLET VED VERDENS ENDE har Tom reddet sig i land i Australien efter et skibsforlis, og er nu tvunget til at forsøge at overleve i bushen. Bøgerne kan lyttes fra ca. otte år.

 

Imperiets arvinger 3Ny sci-fi-serie for børn
Mens de voksne ser Dune i biografen, kan børnene derhjemme passende kaste sig over et spritnyt bind i IMPERIETS ARVINGER, som er et vaskeægte, hæsblæsende sci-fi-eventyr for børn mellem ni og 12 år.

Bøgerne skal læses i rækkefølge, så kender du endnu ikke serien, så begynd med BORTFØRT og dernæst JERNROSEN.

Tredje fortælling hedder GRAVPLANETEN, og her følger vi Alice og Elias stadige kamp for at finde deres mor, der forsvandt i bind 1. Denne gang får de et nødsignal fra hende fra planeten Umbezra, hvor ellers kun de døde tager hen…

 

Børnenes Fakta-favoritter hos chapter 1) DE STØRSTE LANDSKAMPE
2) VERDENS 100 KLAMMESTE DYR
3) SIGURD FORTÆLLER DANMARKSHISTORIE
4) LÆR AT TEGNE DINOSAURER
5) BAGEEVENTYR
Spids ører. Brug ferien på at blive klogere

De fleste børn er uendeligt videbegærlige og nysgerrige på at lære.

Stort og småt, alt kan gribe et barns ubetingede opmærksomhed og interesse.

Man kender det fra sit børnehavebarn, der kan bruge timevis på at undersøge bænkebiderne i haven.

Man kender det fra de større børn der vil vide ALT om deres yndlingsband, yndlingssport eller noget helt tredje.

Heldigvis kan du på Chapter finde fakta-bøger om, ja, stort set ALT.

 

Chapter logoFIND ALLE BØRNENES LYDBØGERNE PÅ CHAPTER

Download jeres efterårsbøger direkte til telefonen og hav de bedste fortællinger lige ved hånden. Find dem her på CHAPTER.