34_checkmark

Fragt kun 29,95 kr. 

 

 

 

 

 

 

 

 


BESTSELLERSERIEN, DER HAR TAGET VERDEN MED STORM

I 2016 udgav Cicero første bind i Lucinda Rileys serie De syv søstre, hvori hun tager læseren med rundt i hele verden og krydrer sine kærlighedsfortællinger med vigtige begivenheder inden for kunstens verden. Seriens seks første bind er udkommet på dansk.

Den forsvundne søster

Den forsvundne søster

SYVENDE BIND I LUCINDA RILEYS STORSLÅEDE SERIE DE SYV SØSTRE, HVOR SØSTRENES SØGEN EFTER DEN FORSVUNDNE SØSTER DENNE GANG TRÆKKER TRÅDE TILBAGE TIL IRLANDS DRAMATISKE HISTORIE

Efter Georg Hoffman afslører eksistensen af en hidtil forsvunden søster, går det op for Maia og Ally, at de kun har to ledetråde til at finde hende: en adresse på en vingård i New Zealand og en tegning af en helt usædvanlig, stjerneformet smaragdring.

CeCe, der bor i Australien og derfor befinder sig tættest på vingården, bliver sendt af sted for at undersøge sagen. Det bliver begyndelsen på et kapløb med tiden om at finde frem til og identificere den forsvundne søster, så alle søstrene kan samles på Titanen og kaste en krans på det sted i Middelhavet, hvor Ally sidst så Pa Salts båd. 

Søstrenes søgen bringer dem kloden rundt, idet de én efter én forsøger at finde frem til den forsvundne søster i både New Zealand, Canada, England, Frankrig og Irland. Hver eneste gang forsvinder hun dog som dug for solen. Det lader mest af alt til, hun ikke ønsker at blive fundet … 

Den forsvundne søster af bestsellerforfatteren Lucinda Riley er syvende bind i hendes De syv søstre-serie. Det første bind udkom på dansk i 2016.

Pressen skriver:

"Et medrivende indblik i den irske borgerkrig."
Lektørudtalelse

"Måske er det den bedste bog i serien for mig – og forventningerne var endda høje fra start!"
***** – Heidis bogreol

"En ret imponerende serie; med fantastisk grundarbejde og en storyline, som har været konsekvent og troværdig."
– Nilles litteratur

**** – Bookish Love Affair

PRIS149,95 kr.

I første bind, DE SYV SØSTRE, udfolder Lucinda Riley sit fortælletalent som aldrig før i starten på en medrivende serie baseret på legenden om stjernebilledet De syv søstre.

Andet bind i serien, STORMSØSTEREN, tager læseren med på en medrivende rejse rundt i Europa i jagten på at afdække den anden søster, Allys, historie.

SKYGGESØSTEREN, der er tredje bind i serien, tager læseren med til England – fra det smukke og idylliske Lake District i nord til storbyen London i syd – hvor den tredje søster Star leder efter sit ophav.

I fjerde bind, PERLESØSTEREN, følger læseren CeCe, som i sin søgen efter information om sin fortid sætter kurs mod Australien.

Femte bind i Lucinda Rileys storslåede serie, MÅNESØSTEREN, følger Tiggy, som i sin søgen efter oplysninger om sin fortid tager til den smukke andalusiske by Granada.

I sjette bind, SOLSØSTEREN, følger vi den smukke søster Electra på hendes bevægende rejse fra den hektiske atmosfære på Manhattan til Afrikas storslåede åbne vidder.

Seneste bind i serien, DEN FORSVUNDNE SØSTER, bringer søstrenes søgen dem kloden rundt, idet de én efter én forsøger at finde frem til den forsvundne søster i både New Zealand, Canada, England, Frankrig og Irland. Hver eneste gang forsvinder hun dog som dug for solen. Det lader mest af alt til, hun ikke ønsker at blive fundet …

Lucinda Riley

Lucinda Riley(f. 1968) er født og opvokset i Irland. Efter en tidlig karriere som skuespiller skrev hun sin første bog som 24-årig. Hun har udgivet otte romaner under sit ungpigenavn, Lucinda Edmonds, inden hun holdt en lang orlov fra at skrive, mens hendes børn var små.                                                                                                                                    I 2010 vendte hun tilbage til skriveriet og udgav under giftenavnet Riley romanen ORKIDEENS HEMMELIGHED, som blev den første af mange internationale bestsellere. Hendes bøger er oversat til 37 sprog og har solgt 20 millioner eksemplarer verden over.

Find alle bøger af Lucinda Riley her