Bestsellerserien, der har taget verden med storm

D. 11. maj 2023 udkommer ottende bind i serien om de syv søstre. Det første bind i serien om de syv søstre udkom på dansk i 2016, hvori Lucinda Riley tager læseren med rundt i hele verden og krydrer sine kærlighedsfortællinger med vigtige begivenheder inden for kunstens verden.

17/03/2023

Lucinda Riley De syv søstre

I første bind, DE SYV SØSTRE, udfolder Lucinda Riley sit fortælletalent som aldrig før i starten på en medrivende serie baseret på legenden om stjernebilledet De syv søstre. Lucinda Riley 

Andet bind i serien, STORMSØSTEREN, tager læseren med på en medrivende rejse rundt i Europa i jagten på at afdække den anden søster, Allys, historie.

SKYGGESØSTEREN, der er tredje bind i serien, tager læseren med til England – fra det smukke idylliske Lake District i nord til storbyen London i syd – hvor den tredje søster Star leder efter sit ophav.

I fjerde bind, PERLESØSTEREN, følger læseren CeCe, som i sin søgen efter information om sin fortid sætter kurs mod Australien.

OM LUCINDA RILEY Lucinda Riley er født og opvokset i Irland. Efter en tidlig karriere som skuespiller skrev hun sin første bog som 24-årig. Hendes bøger er oversat til 37 sprog, og de har indtaget førstepladsen på Sunday Times' og New York Times' bestsellerlister. 

I sin storslåede serie De Syv Søstre tager Lucinda Riley læseren med rundt i verden og krydrer sine kærlighedshistorier med vigtige begivenheder inden for kunstens verden. Serien, der er inspireret af stjernebilledet Plejaderne og handler om en adopteret søskendeflok, er blevet et verdensfænomen og bliver netop nu filmatiseret af et stort tv-selskab.

I mange år boede Lucinda med sin familie i Norfolk i England, men i 2015 realiserede hun en længe næret drøm om at købe et gammelt hus i West Cork i Irland, som hun altid havde opfattet som sit åndelige hjem, og det var da også dér, hendes sidste fem bøger blev skrevet. Lucinda fik konstateret kræft i 2017 og døde i juni 2021.

På Cicero er udkommet: Midnatsrosen (2015), Pigen fra Napoli (2015), Engletræet (2016), De syv søstre (2016), Stormsøsteren (2017), Skyggesøsteren (2017), Perlesøsteren (2018), Kærlighedsbrevet (2018), Månesøsteren (2018), Orkideens hemmelighed (2019, første gang på dansk 2012), Helenas hemmelighed (2019), Pigen på klippen (2019, første gang på dansk 2013), Solsøsteren (2019), Sommerfugleværelset (2020) og Den forsvundne søster (2021), der er den syvende bog i De syv søstre-serien. Senest er Mord på kostskolen (2022) udkommet.

Lucinda Rileys søn Harry Whittaker har færdiggjort sin mors bog ATLAS: HISTORIEN OM PA SALT, der udkommer d. 11. april 2023.
Femte bind i Lucinda Rileys storslåede serie, MÅNESØSTEREN, følger Tiggy, som i sin søgen efter oplysninger om sin fortid tager til den smukke andalusiske by Granada.

I sjette bind, SOLSØSTEREN, følger vi den smukke søster Electra på hendes bevægende rejse fra den hektiske atmosfære på Manhattan til Afrikas storslåede åbne vidder.

I syvende bind i serien, DEN FORSVUNDNE SØSTER, bringer søstrenes søgen dem kloden rundt, idet de én efter én forsøger at finde frem til den forsvundne søster i både New Zealand, Canada, England, Frankrig og Irland. Hver eneste gang forsvinder hun dog som dug for solen. Det lader mest af alt til, hun ikke ønsker at blive fundet …

Lucinda Rileys søn Harry Whittaker har færdiggjort sin mors bog ATLAS - HISTORIEN OM PA SALT, den spænder over et helt liv med kærlighed og tab, krydser grænser og oceaner og leder serien om De syv søstre mod en fantastisk, uforglemmelig afslutning.

1928, Paris - en næsten livløs dreng bliver fundet på gaden og taget ind af en venlig familie. Han kommer sig og trives i sit nye privilegerede hjem, men han nægter at sige et ord om, hvem han i virkeligheden er.

I takt med at han vokser op, går på konservatoriet og forelsker sig, lykkes det ham næsten at glemme fortidens rædsler og det løfte, han har lovet at holde. Men ondskaben spreder sig hastigt gennem hele Europa, og han må erkende, at tiden er kommet, hvor han endnu engang må flygte.

2008, Det Ægæiske Hav - de syv søstre er samlet for første gang ombord på Titan for at sige et sidste farvel til deres gådefulde far. En far, hvis sande historie de knap nok kendte, og de mange hemmeligheder har haft stor indvirkning på deres liv. Til alles overraskelse har Pa Salt efterladt dem en ledetråd, der kan føre dem på sporet af hele familiens mystiske fortid. Men for hvert svar, der afsløres, dukker nye spørgsmål op …

Det er endelig tid til at få afdækket sandheden om, hvem de i virkeligheden er.

Find alle bøgerne i serien her: