Ken Follett

Ken Follett står bag store, episke fortællinger som middelalderromanen JORDENS SØJLER og GIGANTERNES FALD, der er den første roman i en storslået trilogi om det 20. århundrede. 9. november er han aktuel igen med spændingsromanen ALDRIG.

Ken Follett

Ken Follett er med omkring 170 millioner solgte bøger en af verdens bedst sælgende forfattere, og alene i Danmark har han solgt over 1,8 millioner bøger. Han slog igennem som forfatter i 1978 med NÅLENS ØJE, som blev en international bestseller.

Aldrig af Ken Follett

ALDRIG

ALDRIG er Ken Folletts storslåede spændingsroman om, hvordan bare én enkelt gnist kan få hele verden til at eksplodere.

Hele verden holder vejret, mens en række skræmmende scenarier udspiller sig. I ALDRIG forener Ken Follett en række af international storpolitiks største problemstillinger, som udstiller, hvor skrøbelig verdensfreden egentlig er. Det er en både realistisk og hæsblæsende spændingsroman om, hvordan elementer som international terrorisme, forbryderorganisationer, fake news og skrupelløse diktaturer på ét øjeblik kan skabe en kædereaktion af frygtindgydende konsekvenser for hele verden.

Ken Follett fortæller om arbejdet med ALDRIG:

Ken Follets spændingsromaner

Aftentid og Morgengry af Ken Follett

AFTENTID OG MORGENGRY

Året er 997. England befinder sig på tærsklen til middelalderen, og landet er under angreb fra alle sider. Kongens greb om landet er svækket, de magtfulde udnytter de svageste, og blodsudgydelser hører hverdagen til.

I denne kaotiske ufredstid følger vi tre personer, som alle forsøger at forfølge deres drømme: en ung bådebygger, en normannisk komtesse og en fremsynet munk. Men de tre hovedpersoner har stærke kræfter imod sig, ikke mindst i skikkelse af en nådesløs biskop, der ingen midler skyr for at bevare sin magt og velstand.

 

Jordens søjler af Ken Follett

JORDENS SØJLER

Tag med Ken Follett til 1100-tallets England, hvor borgerkrigen raser, og befolkningen lider under skiftende regenter og brutale herremænd.
I den lille by Kingsbridge kæmper driftige mænd og kvinder for at gøre byen til en travl handelsby og bygge en mægtig katedral, mens stærke kræfter gør, hvad de kan for at spænde ben for dem.

Læs alle bøgerne om Kingsbridge:

Giganternes fald af Ken Follett

GIGANTERNES FALD

GIGANTERNES FALD fortælles gennem fem familier – to engelske, en tysk, en russisk og en amerikansk. Vi følger dem fra Washington til Skt. Petersborg, fra snavs og fare i kulminerne til herresædets skinnende lysekroner, fra magtens korridorer og ind i soveværelserne.

GIGANTERNES FALD er det første bind i Ken Folletts store trilogi om det 20. århundrede. Årene omkring 1. verdenskrig er i centrum her i første bind, og Follett fortæller detaljeret og medrivende om det storpolitiske spil op til krigens udbrud, om den russiske revolution og kampen for kvinders stemmeret. Om livet i skyttegravene, om kærlighed mellem høj og lav og om elskende, der skilles fra hinanden.

Læs hele Century-trilogien: