Den ultimative guide til Elle Kennedys saftige sportsromancer

Læserne falder i svime over Elle Kennedys sportsromancer. Bøgerne er inddelt i serier, og de har mange ting til fælles – blandt andet det, at de handler om nogle utroligt pæne hockeyspillere. Vi hjælper dig i gang med den ultimative guide til de saftige bestseller-serier.

Af Rasmus Meldgaard Harboe

Hede kærlighedsaffærer, store følelser – og stribevis af lækre hockeyspillere. Læsere over hele kloden lapper Elle Kennedys sportsromancer i sig, og på blandt andet Goodreads deler hendes største fans læseoplevelserne med hinanden.

”Jeg eeeeelsker den bog,” skriver en læser om bogen AFTALT SPIL fra den populære OFF CAMPUS-serie og fortsætter: ”Jeg var fanget fra første side og brugte resten af eftermiddagen på at grine højt, dåne, vifte mig selv og overstrege seje og sjove citater non-stop!”

Hvis du falder pladask for Elle Kennedys bøger, kan du glæde dig over, at hun har skrevet stakkevis af dem. Indtil videre er tre af hendes serier, som i alt består af 11 bøger, oversat til dansk. Vi hjælper dig godt i gang med den ultimative Elle Kennedy-guide.

OFF CAMPUS-serien

Hannah Wells går på college, og hendes selvtillid fejler egentlig ikke noget – kun når det kommer til sex. Da hun møder den helt rigtige fyr, er hun nødt til at begynde at skubbe til sine grænser og lære, hvordan man tackler lyst og forførelse. En mission, som betyder, at hun må søge hjælp hos den superirriterende kaptajn på hockeyholdet, Garrett Graham.

Sådan er vi i gang med første bind i OFF CAMPUS-serien, AFTALT SPIL, som består af fire selvstændige sportsromancer med hver deres handlingsforløb sat i det samme college-univers. Hver bog centrerer sig om én af hockeyspillerne på hockeyholdet Briar U. Bøgerne kan altså sagtens læses uafhængigt af hinanden, men det føjer selvfølgelig et ekstra lag til læseoplevelsen, hvis man læser dem i rækkefølge. (Pro-tip: Det gælder især, hvis man også vil læse spin-off-serien BRIAR U.)

OFF CAMPUS består af fire bøger. Hvis du vil læse dem i rækkefølge: AFTALT SPIL, LAGT PÅ IS, DØMT UDE og KAMP TIL STREGEN.

OFF CAMPUS-serien

BRIAR U-serien

BRIAR U-serien er, som nævnt, en spin-off-serie til OFF CAMPUS. Ligesom med den første serie kan disse tre bøger læses uafhængigt af hinanden, men hvis du læser dem i rækkefølge, opdager du, at nogle af karaktererne går igen.

For eksempel i seriens første bog, JAGTEN, hvor vi følger Summer, som er lillesøster til en af de tidligere karakterer. Hun er faldet for den tatoverede hockey-nørd Colin Fitzgerald, som vi også kender fra OFF CAMPUS. Attraktionen til ”Fitzy” giver ingen mening, for de to er så godt som diametrale modsætninger. Men måske er det lige præcis derfor, hun ikke kan stoppe med at tænke på ham?

Serien består foreløbigt af fire bøger. Hvis du vil læse dem i rækkefølge: JAGTEN, CHANCEN og SPILLET. (Psst, der er et fjerde bind på vej, som kommer til foråret!)

BRIAR U-serien

HAM-serien

Med HAM-serien har Elle Kennedy sammen med sin medsammensvorne forfatterkollega Sarina Bowen skrevet en sammenhængende serie af tre bøger, som skal læses i den rigtige rækkefølge, for de handler om de samme karakterer. Her introducerer forfatteren et hedt forhold mellem to unge mænd, som hedder Jamie Canning og Ryan Wesley.

Det er fire år siden, at Jamie var i seng med sin roommate og gode ven, den ultraseje Ryan. De var 18 år dengang, og de havde været på hockey-camp over sommeren, da venskabet pludselig udviklede sig til noget mere. De ellers så gode venner taler ikke sammen længere, for Ryan har cuttet kontakten. Nu skal deres to hockeyhold mødes til en kamp ved det nationale mesterskab, og Jamie er fuld af spørgsmål til sin gamle ven.

Serien består af tre bøger. Rækkefølge: HAM, OS og EPISK.

HAM-serien