34_checkmark

Fragt kun 29,95 kr. 

Historien om, hvordan vi blev rige og endte ulige

For 200 år siden skete noget helt afgørende i menneskets historie. På kort tid blev vores levealder fordoblet, og velstanden steg eksplosivt – en omvæltning, der overgår alt andet i Homo sapiens’ tid. 

 

Hvorfor er vi den eneste art, der har undsluppet den såkaldte eksistensfælde, så vi nu har en levestandard, der langt overstiger alle andres?

 

Og hvad er årsagen til, at vi som samfund har udviklet os så forskelligt, at uligheden i verden er blevet enorm?

 

Det er to af menneskehedens største mysterier, som den anerkendte økonomiprofessor Oded Galor sætter sig for at løse i bogen DA MENNESKEHEDEN BLEV TIL.

 

»Hvis du kun vil læse én bog om økonomi i år, vil jeg stærkt anbefale dig at vælge denne«  

 

I bogen kommer du ud på en medrivende rejse fra menneskets allerførste skridt og frem til i dag, hvor professoren blandt andet kortlægger, hvordan der for ca. 200 år siden skete noget helt afgørende i menneskets historie:

 

 På ganske kort tid blev vores levealder nemlig fordoblet, og velstanden steg eksplosivt – en omvæltning, der overgår alt andet i Homo sapiens’ tid.

 

DA MENNESKEHEDEN BLEV TIL er en fængslende historie om udviklingen af vores art over tusindvis af år. Om ulighed, kønsroller, vækst, uddannelse, religion, økonomi og kulturens kraft. Om nøglen til vores fremgang og overlevelse.

Da menneskeheden blev til

Da menneskeheden blev til

Tag med på en medrivende rejse fra menneskets allerførste skridt og frem til i dag, når den anerkendte økonomiprofessor Oded Galor sætter sig for at løse to af menneskehedens største mysterier:

Hvorfor er vi den eneste art, der har undsluppet den såkaldte eksistensfælde, så vi nu har en levestandard, der langt overstiger alle andres? Og hvad er årsagen til, at vi som samfund har udviklet os så forskelligt, at uligheden i verden er blevet enorm?

I sin søgen efter svar finder Oded Galor bl.a. ud af, hvordan der for ca. 200 år siden skete noget helt afgørende i menneskets historie. På ganske kort tid blev vores levealder fordoblet, og velstanden steg eksplosivt – en omvæltning, der overgår alt andet i Homo sapiens’ tid.

DA MENNESKEHEDEN BLEV TIL er en fængslende historie om udviklingen af vores art over tusindvis af år. Om ulighed, kønsroller, vækst, uddannelse, religion, økonomi og kulturens kraft. Om nøglen til vores fremgang og overlevelse.

"...Hvis du kun vil læse en bog om økonomi i år, vil jeg stærkt anbefale dig at vælge denne.”

Carl-Johan Dahlgaard, professor og overvismand

PRIS269,95 kr.