Bliv lykkelig med A. Matthesen som din mester

Få styr på dit eget liv, og tilse de større problemer bagefter. Det er A. Matthesens filosofi i en ny selvhjælpsbog, der kan hjælpe dig til at hjælpe dig selv – med selvhjælp.

Af Anne-Sophie Uldall Petersen

A. Matthesen  

Åh nej! – tænker du måske. Endnu en af disse frygtelige selvhjælpsbøger skrevet af endnu en af de mange selv- udnævnte profeter, der oversvømmer boghandlere, tv og internettet med deres helt unikke og personlige bud på, hvordan man opnår lykke, en sund krop, det perfekte parforhold eller økonomisk uafhængighed. Bare rolig, sådan behøver du slet ikke tænke denne gang. ”De fleste coaches er nogle charlataner, der lover én noget lykke, men man bliver jo ikke rigtig lykkelig, vel? Det var derfor, jeg tænkte, at jeg ville skrive en bog, der rent faktisk gør folk lykkelige, for jeg har jo den rette indstilling til tingene,” siger A. Matthesen, der i LIVSSTIL ER EN LIVSSTIL kommer med tips og guides til alt fra chokolademeditationer til bucketlists. Det hele er testet på egen krop og på egne tilhængere. For A. Matthesen vil jo ikke bare spytte noget ud, der ikke er prøvet af i virkeligheden. ”Der er ingen kvaksalveri her,” understreger han.
Hvis du er klar til at gribe lykken, omfavne glæden, holde om henrykkelsen, indfange fryden, række ud efter opturen, befamle begejstringen og knuge entusiasmen, så håber A. Matthesen, at du vil bruge bogen som en slags bibel, der kan forbedre dit liv. For han er i hvert fald selv blevet et mere lykkeligt menneske af skriveprocessen.
”Jeg var jo toplykkelig i forvejen, men nu er jeg lykkelig med drys ovenpå. Og det er jo altid rart at dele ud af noget, man har.”

Destilleret visdom
Udover guides, lister, indsigter og opfordringer er LIVSSTIL ER EN LIVSSTIL også krydret med små citater, der er fulde af visdom.

Når dagen går på hæld, tænker jeg: Hvad er der sket i dag, og hvad kunne jeg have gjort bedre? Der er sjældent noget, jeg kunne have gjort bedre, men så kan jeg jo kigge på andre og tænke på, hvad de kunne have gjort bedre.

”Citaterne kommer til mig. Når dagen går på hæld, tænker jeg: Hvad er der sket i dag, og hvad kunne jeg have gjort bedre? Der er sjældent noget, jeg kunne have gjort bedre, men så kan jeg jo kigge på andre og tænke på, hvad de kunne have gjort bedre. Og det er nogle gange nemmere. De skulle måske have gjort mere ligesom mig, for så havde vi været lykkelige nu. Og så former den tanke sig som et citat. Det er som en vibration, jeg tuner ind på. Det er svært at forklare, hvor det kommer fra, men det er destilleret visdom, som pludseligt manifesterer sig i mit sind.”

A. Matthesen har lagt mange citater ind, for han mener, det er vigtigt at være gavmild, når man skriver en selvhjælpsbog, og til bogen har han selvfølgelig også fået taget en række billeder i inspirerende miljøer.

”Billederne giver det sidste nærvær. De gør, at man nærmest er sammen med mig, når man læser bogen, og det var den effekt, jeg virkelig ønskede at opnå. Det tror jeg, folk bliver glade for. Man kunne også overveje at lave en kalender på et tidspunkt med nogle flere og mere vovede billeder. Nu må vi se, hvor højt bølgerne går.”

Når man spørger A. Matthesen, hvem der mangler denne bog, vil han hellere vende spørgsmålet om og spørge, hvem der ikke mangler denne bog?

”Vi lever i en tid, hvor alle kigger sig omkring og ser nød og elendighed og vanvid og kaos. Hvad kan man gøre ved det? Man kan lave en pænere og mere indbydende frokosttallerken og poste den på sociale medier. På den måde fejer man op i sit eget lille liv. Jeg tror, det er blevet vigtigere efter en tid med corona og betydningsfulde politiske strømninger. Det bliver mere og mere vigtigt at få styr på sit eget liv og så tilse de større problemer bagefter. Jeg tror, at der mere end nogensinde før er brug for en bog som denne.”

Livsstil er en livsstil

Livsstil er en livsstil

Du KAN blive lykkelig. JA! Det kan du. Og her er guiden. En af vor tids største og mest indflydelsesrige livsstilseksperter A. Matthesen deler for første gang generøst ud af sin helt unikke hverdagsspiritualitet. Her kan ALLE være med. 

 

Livsstilscoach, firstmover, selvhjælpsguru, ernæringsekspert, krystalhealer, hestehvisker, åndemaner, lykkejæger, regnbuefanger, vægtvogter, stifinder, flottenheimer med baggårdspuma i ascendanten samt autodidakt indretningsarkitekt A. Matthesen tager dig, i denne perle af et værk, under sine kærlige favnende vinger, og deler generøst ud af sine kompetencer, værktøjer og stedsegrønne guldkorn.

 

Åh nej! – tænker du måske. Endnu en af disse frygtelige selvhjælpsbøger skrevet af endnu en af de mange selvudnævnte profeter, der oversvømmer boghandlere, tv og internettet med deres helt unikke og personlige bud på, hvordan man opnår lykke, en sund krop, det perfekte parforhold eller økonomisk uafhængighed.

 

Denne bog er dog anderledes. Den er skrevet af en af vor tids største og mest indflydelsesrige personligheder. En livsstilsekspert, der har formået at gøre sin hobby til en blomstrende forretning og forvandle selve livet til sin legeplads.

Hvis du mod forventning ikke finder inspirationen og modet til at ændre dit liv i denne bog, er det nok temmelig sikkert, at du ikke vil finde det NOGEN steder.

 

”Jeg siger ikke, at du ukritisk skal bruge denne bog som din eneste rettesnor i livet og tage alle mine sandheder for gode varer. Jeg SKRIVER det!”

A. Matthesen