Frøken Jensens Kogebog

Syltning - surt & sødt

Hent forside

Syltning – surt & sødt

Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg på 42 af hendes bedste opskrifter på syltning af både surt og sødt.

 

  • Syltede agurker, asier, græskar, tyttebær, rødbeder, løg, tomater m.m.
  • Chutney, pickles, kapers og kompot
  • Syltetøj, marmelader og gelé af jordbær, hindbær, brombær, rabarber, stikkelsbær m.m.
  • Syltede hyben, mirabeller, blommer og kvæder
  • Saft af ribs, solbær, rabarber, hyldeblomst og hyldebær
  • Gode råd om alt fra sterilisering af glas til saftsining, skumning og geleringsprøve

 

Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Frøken Jensen hjælper med sikre opskrifter, der giver god mad på bordet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner.

VEJL. PRIS

49,00 kr.

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Kristine Marie Jensen

Frøken Kristine Marie Jensen (1858-1923) var en dansk husbestyrerinde og kogebogsforfatter. Hun blev født i Randers og rejste efter sin konfirmation til København, hvor hun bl.a. efter et husholdningskursus hos Nathalie Zahle og et år i England blev ansat som husbestyrerinde hos familien Melchior. Her blev hun til sin død i 1923.

I 1901 blev hendes samling af opskrifter udgivet som FRØKEN JENSENS KOGEBOG, og hermed var en klassiker født. Kogebogen kom i 27 oplag i hendes levetid og er siden genudgivet i en række af versioner og nyfortolkninger og er sammenlagt solgt i mere end en million eksemplarer.

Bøger i samme genre