Frøken Jensens Kogebog

Kager & søde sager

Hent forside

Kager og søde sager

Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg på 47 af de bedste opskrifter på kager og søde sager.

 

  • Klassiske store kager fra kringle og roulade over marmorkage og citronmåne til kiksekage, drømmekage og gulerodskage med cremeglasur
  • Populære portionskager som medaljer, hindbærsnitter, napoleonskager og mokkaeclairs
  • Søde, sprøde tærter, marengs og makroner
  • Grundopskrifter og Frøken Jensens bedste bagetips

 

Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Frøken Jensen hjælper med sikre opskrifter, der giver god mad på bordet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner.

VEJL. PRIS

49,00 kr.

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Kristine Marie Jensen

Frøken Kristine Marie Jensen (1858-1923) var en dansk husbestyrerinde og kogebogsforfatter. Hun blev født i Randers og rejste efter sin konfirmation til København, hvor hun bl.a. efter et husholdningskursus hos Nathalie Zahle og et år i England blev ansat som husbestyrerinde hos familien Melchior. Her blev hun til sin død i 1923.

I 1901 blev hendes samling af opskrifter udgivet som FRØKEN JENSENS KOGEBOG, og hermed var en klassiker født. Kogebogen kom i 27 oplag i hendes levetid og er siden genudgivet i en række af versioner og nyfortolkninger og er sammenlagt solgt i mere end en million eksemplarer.

Bøger i samme genre