Tue Juelsbo

Beskrivelse

Tue Juelsbo er konsulent, forskningsassistent ved Aalborg Universitet og uddannet kaospilot.

I samarbejde med Lene Tanggaard har Tue Juelsbo udgivet værket LÆR! Som blandt andet handler om, hvordan man kan arbejde med talentudvikling, med specialisternes viden.

Læs mere

Seneste udgivelse

Lær!

Lær! handler om, hvordan man kan arbejde med talentudvikling, med specialisternes viden, med oplæring og videreuddannelse, med udviklingens af en læringskultur, med innovation og ikke mindst med de læringsfælder, som vi risikerer at snuble i.

I dagens samfund er det en forudsætning, at mennesker såvel som organisationer er i stand til at lære. Man taler om den lærende organisation. Men hvad skal der til for at etablere forudsætninger for læring på en arbejdsplads? I Lær! – Effektiv talentudvikling og innovation af Lene Tanggaard og Tue Juelsbo kan du læse om mesterlære, kreativitet og håndværk.

Forfatterne argumenterer for, at kreativitet er noget, vi lærer, at vi har alt for stort fokus på potentialer og alt for lidt fokus på håndværk, og at vi synes at have glemt læring som en vigtig strategisk faktor i moderne organisationer. De taler for, at virksomheder og organisationer skal opbygge stærke talentmiljøer.

Bøger af Tue Juelsbo

Tilføj til ønskeliste

Lær!

Lene Tanggaard, Tue Juelsbo