Trude Marstein

Beskrivelse

Trude Marstein (f. 1973) er opvokset i Tønsberg og bor i Oslo. Har skrevet romaner, essays og børnebøger. Hun har modtaget Sultprisen og Doblougprisen for sit forfatterskab, og hun modtog Kritikerprisen og P.O. Enquists pris for romanen "Gjøre godt" (2006).

På dansk er tidligere udkommet: WEEKEND, INTET AT FORTRYDE, HJEM TILMIG. I 2020 udkommer SÅ MEGET HAVDE JEG.

Læs mere

Seneste udgivelse

Så meget havde jeg

Stærkt psykologisk portræt og et intenst familiedrama om, hvor svært det kan være at leve livet, mens det er der.

Monika er 13 år og ved, at alt, hvad hun oplever, engang skal tilhøre en anden tid. Hun er 27 år og en ældre professors elskerinde. Hun er 37 år og bor sammen med Geir, de har et barn sammen. Hun er 46 år, fraskilt, har et udhus fuld af kaglende høns og tænker, at livet består af håbløse forsøg på at få enderne til at mødes. Hun er 52 og ser moderens ansigt i spejlet over grøntsagshylden i dagligvarebutikken. Monika kan kun finde fylde og udvikling i tilværelsen gennem stadig nye forhold og opsplittede liv og den evige jagt på intensitet.

Så meget havde jeg er en roman om længslen efter et liv fuldt af samhørighed, lidenskab og mening.  Et familiedrama om alt det tilværelsen består af, de banale gøremål og prosaiske tanker. Om at stå tilbage med et helt liv – og først da erkende alt det, man har haft: Så meget havde jeg.

Bøger af Trude Marstein

Tilføj til ønskeliste

Så meget havde jeg

Trude Marstein

Tilføj til ønskeliste

Weekend

Trude Marstein

Tilføj til ønskeliste

Intet at fortryde

Trude Marstein

Tilføj til ønskeliste

Hjem til mig

Trude Marstein