Stephen Bungay

Stephen Bungay er leder af Ashridge Strategic Management Centre i London og underviser på adskillige toplederkurser ved Ashridge Business School og Cambridge Judge Business School.

Han har studeret moderne sprog ved Oxford, hvor han tog en MA med First Class Honours. Efterfølgende tog han en ph.d. i filosofi fra Oxford og universitetet i Tübingen i Tyskland, hvor han var ansat som forskningslektor ved Humboldt Foundation og skrev en afhandling om Hegel (udgivet af Oxford University Press). Derudover har han arbejdet i London- og München-afdelingerne af Boston Consulting Group i 17 år og har tillige ledet en afdeling af et forsikringsselskab. For tiden arbejder han som international konsulent og foredragsholder. I Skandinavien arbejder han gennem Core Strategy Consultants i København, hvor han er seniorrådgiver og medlem af bestyrelsen.

Som anerkendt militærhistoriker har Stephen Bungay udgivet to andre bøger, The Most Dangerous Enemy: A History of the Battle of Britain og Alamein, ligesom han er hyppig bidragyder til tv-programmer.

Bøger