Oliver Jeffers

Beskrivelse

Oliver Jeffers, født 1977 i Australien og opvokset i Nordirland, er maler og børnebogsforfatter og illustrator.

Olivers Jeffers debut HOW TO CATCH A STAR fra 2004 fik meget ros fra anmelderne og da HITTEGODS udkom i 2005 modtog den flere priser. Den ligeledes prisbelønnede billedbog DET ER MIN ELG udkom i Danmark i 2013.

Sammen med kunstneren Sam Winston har Oliver Jeffers også skabt billedbogen BARN AF BØGER (2016), som er en hyldest til børnelitteraturen.

Foto: Harper Collins, 2016

Læs mere

Seneste udgivelse

Den dag farverne kom hjem

DEN DAG FARVERNE KOM HJEM er en opfølger til kæmpesuccesen DEN DAG FARVERNE KOM HJEM. Tegnet og fortalt af Oliver Jeffers og Drew Daywalt.

Viktors farvekridt er ikke altid til at styre.

I den første bog måtte Viktor berolige en oprørsk gruppe af farvekridt, som havde fået nok. Og nu står Viktor over for en ny udfordring: Adskillige af hans farvekridt er kommet i problemer – så nu må han på redningsaktion.

Viktor skal hjælpe alle; det rødbrune farvekridt har i to år ligget knækket mellem sofahynderne, og det stakkels turkise farvekridt er smeltet sammen med en af Viktors sokker efter en tur i tørretumbleren. Og så er der det ærtegrøn farvekridt, der er løbet væk, fordi han udmærket godt ved, at der alligevel ikke er nogen børn, som kan lide ærter.

Hvert farvekridt har sin egen klagesang, så nu må Viktor lægge en plan for at gøre dem alle glade og få dem hjem til æsken igen.

Bøger af Oliver Jeffers