Natasha Farrant

Beskrivelse

Natasha Farrant er født og opvokset i London, hvor hun stadig bor med sine to teenagedøtre og en stor tortoiseshell kat. I 2013 blev hun shortlisted til en Branford Boase Award for ungdsomsromanen The things we did for love. Foruden ungdomsbøgerne har Farrant også skrevet to succesfulde romaner for voksne. Minus Iris er hendes debut på dansk. Se mere på: www.natashafarrant.com

Læs mere

Seneste udgivelse

Otte prinsesser og et magisk spejl

”Lille spejl på væggen der, det bedste og viseste i landet her, hvad gør en prinsesse fantastisk?” En troldkvinde sender sit spejl ud i verden på en rejse gennem tid og rum for give hende svar på spørgsmålet. I spejlets refleksioner møder vi otte meget forskellige prinsesser, som har det til fælles, at de er fulde af vovemod og handlekraft. Alle nægter de bare at være pæne og lydige, men kan i den grad klare at redde sig selv.

Her kommer otte historier om prinsesser til generationen, der elskede Rebelske pigers godnathistorier! Otte eventyrlige fortællinger om hvad der i virkeligheden gør én til en ægte prinsesse - og det er ikke bare at blive gul og blå af at ligge på en ært.

Bøger af Natasha Farrant