Mike Dooley

Beskrivelse

Mike Dooley er amerikaner, spirituel lærer og succesfuld forretningsmand, der tidligere arbejdede som skatterådgiver for det internationale konsulentfirma PricewaterhouseCoopers. Han var en af de spirituelle lærere, der var med i Rhonda Byrnes internationale bestsellerbog og dokumentar The Secret, og han er selv forfatter til adskillige selvhjælpsbøger, som er oversat til en række sprog.

På nettet har Mike Dooley startet Adventurers Club, som tidligere hed TUT (Totally Unique Thoughts), der har 750.000 medlemmer fra hele verden. Disse modtager bl.a. hans populære nyhedsbrev Notes from the Universe. Han underviser i USA og verden over og er aktiv på sociale medier med sine inspirerende budskaber om, hvordan man skaber et fantastisk liv fyldt af glæde og overskud.

Læs mere om forfatteren på www.tut.com

Foto: Michael Cairns, 2018

Læs mere

Seneste udgivelse

Du kan ændre dit liv nu!

Du kan ændre dit liv nu! er forfatteren Mike Dooleys inspirerende og livsbekræftende bog om at manifestere den bedste version af sit liv. Bogen er sprængfyldt af inspiration, indsigt i universets spirituelle love og praktisk viden om, hvordan vi realiserer vores fulde potentiale og skaber vores drømmeliv. Det handler grundlæggende om at forstå, at tanker skaber ting, og at blive opmærksom på, hvor vores fokus er, hvad der er vores intentioner og blive bevidst om vores drømme og ønsker. Bogen er let læst, motiverende og fuld af praktiske anvisninger.

Bøger af Mike Dooley