Mathin Lundgren

Beskrivelse

Mathin Lundgren er barchef på Teaterbaren og Teatergrillen i Stockholm. Han har vundet en række konkurrencer og blev bl.a. i 2011 udnævnt til Nordeuropas bedste bartender. I 2014 blev baren Kåken i Stockholm med Mathin Lundgren i spidsen omtalt som en af vedens bedste af det internationale rejsemagasin Condé Nast Traveler.

Læs mere

Seneste udgivelse

Bartenderens håndbog

Omhyggeligt udvalgte drinks blandet fra grunden. Enkle og stilfulde. Klassikerne og de moderne. En del er endda opfundet af bogens forfatter; den prisbelønnede bartender Mathin Lundgren – disse opskrifter er mærket med et særligt stempel i bogen.

 

Han viser; hvordan man skaber sine egne drinks – holder styr på ingredienser og deres indbyrdes forhold; og ikke mindst hvordan man håndterer isen. Man kan hurtigt lære at udvikle klassikerne og deres varianter videre til sine egne kreationer; når Mathin Lundgren øser af sin kreativitet.

 

I denne bog deler han den viden; de teknikker og den indsigt; han har tilegnet sig i alverdens barer – naturligvis frem for alt som bartender; men også som gæst. Når du har læst bogen; vil du vide; hvordan; du laver gode drinks; og tager dig af dine gæster.

 

Desuden viser Mathin Lundgren; hvordan man kan lave nogle af hans favoritsnacks og -retter; og de er altid populære; når man skal holde fest. Han giver dig redskaberne; og forhåbentlig også motivationen til at gøre den lille smule ekstra; som får dine gæster til at snakke om dine drinks længe efter; at festen er slut.

Bøger af Mathin Lundgren