Lisa Wingate

Beskrivelse

Lisa Wingate blev født i Tyskland af amerikanske forældre, men er vokset op i USA. Hun er tidligere journalist, foredragsholder og forfatter til tredive romaner. Hendes bøger er oversat til mere end tyve sprog og har indbragt hende adskillige priser.

Wingate skriver underholdende romaner, der gør læserne klogere på deres fælles historie og medmennesker. Inden vi blev jeres er hendes store gennembrud som forfatter, både i hjemlandet, USA, hvor den hurtigt er blevet en bestseller, og internationalt, hvor den er solgt til udgivelse i mere end 35 lande.

Læs mere på www.lisawingate.com/

Læs mere

Seneste udgivelse

Inden vi blev jeres

Gennem tredive år kidnappede børnehjemslederen Georgia Tann fattige børn fra Sydstaterne og solgte dem til rige familier i hele USA. Inden vi blev jeres er en gribende roman baseret på denne skæbnesvangre og virkelige historie og er en bog til alle, der elskede Sarahs nøgle og Pigen uden navn.

En stormfuld aften i 1939 efterlades den tolvårige Rill Foss og hendes fire små søskende alene på familiens husbåd på Mississippi-floden, da deres mor i al hast må fragtes til hospitalet. Næste morgen dukker et par politibetjente op og tvinger børnene til at tage med sig. De forsikrer dem om, at de nok skal blive genforenet med deres forældre, men i stedet for havner de på et usselt børnehjem, hvor Rill må kæmpe for at holde søskendeflokken samlet.

Godt 75 år senere kaldes Avery Stafford hjem til South Carolina, da hendes far har brug for at have hende ved sin side, mens han fører valgkamp som senator. Under et besøg på et lokalt plejehjem møder Avery en ældre dame, der er fast overbevist om, at hun kender hende, og Avery tvinges til at grave i sin egen families fortid for at finde ud af, om der virkelig er en forbindelse eller ej.

Pressen skriver:

»... spændende og gribende slægtshistorie ...«
**** – Nordjyske

»… en pageturner.«
**** – Bogrummet.dk 

»Læs den – en roman der går ind under huden.«
Ugeavisen Ringkøbing

»Lisa Wingate har begået en brutal og hjerteskærende roman …«
Litfix

Bøger af Lisa Wingate

Tilføj til ønskeliste

Inden vi blev jeres

Lisa Wingate