Lasse Lavrsen

Beskrivelse

Lasse Lavrsen (født 1977, Skive) er journalist og featureredaktør på Føljeton.

Kommer fra en stilling som featurejournalist på Jyllands-Posten. Han har tidligere været skribent på Dagbladet Information i syv år, hvor han skrev longreads, anmeldelser, ledere og klummer. Han har været konceptudvikler og redaktør på weekendtillæget Moderne Tider og har desuden undervist i journalistik og amerikansk politik på Borups Højskole. Før det var Lasse Lavrsen kulturjournalist på Børsen (2006-08), journalist og udvikler på Nyhedsavisen (2006) og redaktør for den uafhængige Christiania-avis 24 timer (2005).

Han har løbende skrevet for Euroman og andre magasiner.

Læs mere

Seneste udgivelse

Rotter og skilsmisse

Samtidig med sin skilsmisse fik Lasse Lavrsen rotter. Alene i sit tomme hus hørte han dem pludselig en nat bide og kradse under gulvet og i murene. De to ulykker var ikke tilfældigt sammentræf, forklarede rotte-fængeren uden strejf af ironi: "De kan mærke den slags." For rotten er ikke et rigtigt dyr. Rotten er en dæmon. En slags djævelsk spejlbillede af selve civilisationen. Hvor vi er, er de.

Med videnskabelig grundighed og lidenskabelig væmmelse går journalisten Lasse Lavrsen helt tæt på rottens biologi, kultur-historie og personlighed, og fortæller sideløbende åbent, gribende, morsomt, hårdt og personligt om skilsmissens anatomi i denne bog om … ja, rotter og skilsmisse.

Bøger af Lasse Lavrsen

Tilføj til ønskeliste

Rotter og skilsmisse

Lasse Lavrsen