Lars Frost

Beskrivelse

Lars Frost er født 1973 i København og dimitterede fra Forfatterskolen i 1998. Derudover har Lars Frost undervist i kreativ skrivning på bl.a. Testrup Højskole.

Lars Frost debuterede i 2000 med novellesamlingen OG SÅ AF STED TIL WIEN. De fleste af novellerne i Lars Frosts debut handler om den unge Pelles forvirrede færden i København. I en række spøjse påfund leger Lars Frost med det flertydige og flygtige, venlige og drillende. I 2004 udkom Lars Frosts tredje bog, SMUKKE BILER EFTER KRIGEN fra 2004 – med undertitlen KNALDROMAN. Denne roman blev den første i Lars Frosts trilogi om Danmark, velfærd og forestillinger om frihed. Trilogien tæller i øvrigt UBEVIDST RØDGANG fra 2008 og SKØNVIRKE fra 2011. I 2015 udkom de samlet under titlen MED SVÆRD OG KNIPLER. For trilogien er Lars Frost bl.a. blevet indstillet til P2 Romanprisen, Weekendavisens Litteraturpris, Læsernes bogpris og til Montanas Litteraturpris. I 2013 udkom romanen KONGSKILDE NS 5100. Denne bog har Lars Frost givet genrebetegnelsen ’komedier’, selv indholdet ikke er af den mest lystige slags. Der er tale om en omtrent 40-årig figur med samme navn som forfatteren, der ikke formår at indfri sine ønsker om fx kæreste og børn i tilværelsen pga. et voldsomt selvhad.

Lars Frosts bøger har bl.a. modtaget Bisballeprisen, Kritikerprisen, Det Danske Akademis Beatriceprisen og to Produktionspræmier fra Statens Kunstfond.

Læs mere

Seneste udgivelse

Med sværd og knipler

Samlet udgave af Lars Frosts banebrydende romaner om den danske velfærdsstat i fortid, nutid og fremtid - Smukke biler efter krigen, Ubevidst rødgang og Skønvirke.

Bøger af Lars Frost

Vis mere
Tilføj til ønskeliste

Et par dage

Lars Frost

Tilføj til ønskeliste

Smukke biler efter krigen

Lars Frost

Tilføj til ønskeliste

Med sværd og knipler

Lars Frost

Tilføj til ønskeliste

Kongskilde NS 5100

Lars Frost

Tilføj til ønskeliste

Skønvirke

Lars Frost

Tilføj til ønskeliste

Ubevidst rødgang

Lars Frost