Johan Davidsen

Beskrivelse

Johan Davidsen er født 1985 i Aarhus og cand.mag. i medievidenskab med et speciale om Miley Cyrus. Han har desuden læst sociologi i Berlin.. Tidligere har Johan Davidsen skrevet for Dagbladet Information og undervist på Testrup Højskoles skrivekurser. Derudover har Johan Davidsen arbejdet med kommunikation inden for sundhedsforskning. Nu arbejder Johan Davidsen som pr-konsulent.

Sin debut som forfatter fik Johan Davidsen i 2015 med punktromanen JEG KAN IKKE HJÆLPE DIG MED DINE PROBLEMER. I en samling rørende tekster skriver Johan Davidsen om, hvor besværlig tilværelsen bliver, når den skal være perfekt. En ung mands liv udfolder sig i København, og vi følger flugten fra et forlist forhold mod kunsten og natklubberne i Berlin, imens der tegnes et både desperat og underspillet humoristisk generationsportræt.

Fotograf: Morten Holtum, 2015

Læs mere

Seneste udgivelse

Jeg kan ikke hjælpe dig med dine problemer

Johan Davidsens debut Jeg kan ikke hjælpe dig med dine problemer er en samling rørende tekster om, hvor besværlig tilværelsen bliver, når den skal være perfekt. En ung mands liv udfolder sig i København, og vi følger flugten fra et forlist forhold mod kunsten og natklubberne i Berlin, imens der tegnes et både desperat og underspillet generationsportræt.

Bøger af Johan Davidsen