Joachim Boldsen

Beskrivelse

Joachim Boldsen har de sidste mange år haft en stor og glorværdig håndboldkarriere, både på klubhold og på det danske landshold. Hans bog "Ærlig talt!" fra 2007 solgte mere end 30.000 eksemplarer.

Joachim Boldsen er aktuel med Boldsens Håndboldskole:

Hundredvis af små og store danske idrætsforeninger har håndbold på programmet vinter efter vinter. Alligevel er der aldrig lavet en samlet, indbydende og håndgribelig indføring i håndboldsporten. Derfor står mange trænere uden nem adgang til gode øvelser, der kan bruges i de mange træningstimer i hallen.

Det bliver der nu gjort op med i Boldsens håndboldskole. Bogen giver med letforståelig tekst og masser af fotos inspiration til såvel trænere som spillere, der gerne vil lære mere om håndbold – vel og mærke fra en af de mest markante spillere herhjemme de seneste 15 år.

Boldsens håndboldskole er skabt ud fra et håndboldsyn, der tilskriver leg og eksperimenter stor betydning i håndboldtræningen. Derfor er øvelserne udvalgt ud fra de to kriterier – selvfølgelig med hensyntagen til, at de også har den rette håndboldmæssige relevans.

Joachim Boldsen indleder mange af øvelserne med små anekdoter og oplevelser fra sin egen karriere.

Hver øvelse er illustreret af en serie af billeder, hvor børn gennemspiller øvelsen. Desuden kan 20 af øvelserne ses på video herunder på siden. Vi starter med at vise tre af øvelserne og ved udgivelsen kommer alle 20 øvelser op at ligge på denne side.

Læs mere

Seneste udgivelse

Færdig

Joachim Boldsen er en af de bedste og mest folkekære håndboldspillere, Danmark nogensinde har haft. Både på og udenfor banen har han altid sagt sin mening og er gået forrest med en inspirerende fightervilje, der har givet ham store tæsk og endnu flere sejre.

I FÆRDIG sætter han punktum for sin imponerende karriere, der har budt på både EM-guld, VM-medaljer, OL-deltagelse, Champions League-finaler, flere nationale mesterskaber og kontrakter i nogle af verdens bedste håndboldklubber. Det er en fortælling om at jagte barnedrømmen om at spille for FC Barcelona og gøre det danske landshold til verdens bedste.

Men FÆRDIG er også en bog, der går bag om glansbilledet af stjernelivet som elitesportsmand og fortæller ærlige og barske historier fra omklædningsrum og dirketørkontorer, bl.a. den spektakulære historie om AG Københavns storhed og fald. Samtidig er det en personlig beretning om at slide sig selv op fysisk og psykisk og blive i tvivl om, hvad man skal, når karrieren i rampelyset er slut.
 

Bøger af Joachim Boldsen