Jo Marchant

Beskrivelse

Jo Marchant er en britisk prisbelønnet viden-skabsjournalist og forfatter og har desuden en ph.d. i genetik og medicinsk mikrobiologi. Hun har været redaktør på New Scientist og Nature, skrevet for The Observer og været brugt som ekspert på BBC, CNN og National Geographic.

HELBREDELSENS PSYKOLOGI er Jo Marchants første bog på dansk.

Læs mere

Seneste udgivelse

Helbredelsens psykologi

HELBREDELSENS PSYKOLOGI giver os et fascinerende og videnskabeligt velfunderet indblik i, hvorfor alternativ behandling får folk til at få det bedre. I sin øjenåbner af en bog dykker den anerkendte britiske videnskabsjournalist Jo Marchant dybt ned i den nyeste forskning og spørger:

Er tilhængere af alternativ behandling på vildspor eller har de fat i noget?
Kan vores tanker, tro og følelser påvirke vores fysiske helbred?
Kan vi træne hjernen til at helbrede kroppen?

Jo Marchant rejser verden rundt og taler med læger, patienter og forskere. Vi lærer, hvordan meditation kan afhjælpe depression og demens; hvordan sociale relationer øger levealderen; og hvordan patienter som oplever omsorg fra andre kommer sig hurtigere efter en operation. Vi er med, når en transplanteret patient beroliger sit fjendtlige immunforsvar med duften af lavendel og vi møder børn, hvis ADHD kan holdes i skak med den halve dosis medicin, hjulpet af placebo-effekten.

HELBREDELSENS PSYKOLOGI er Jo Marchants første bog på dansk.

Bøger af Jo Marchant

Tilføj til ønskeliste

Helbredelsens psykologi

Jo Marchant