Jacob Wendt Jensen

Beskrivelse

Jacob Wendt Jensen, f. 1966, er journalist, filmkritiker og forfatter til flere roste bestsellerbiografier om bl.a. Ove Sprogøe, Nina van Pallandt og Victor Borge.

I 2017 var han aktuel med Lise Nørgaard - De første 100 år - den første biografi nogensinde om forfatteren Lise Nørgaard, der fyldte 100 år 14. juni 2017. I 2019 aktuel med Kirsten Lehfeldt, den første biografi om en af landets mest folkekære skuespillere.

www.wendtjensen.dk

Fotograf: Bettina Heisz Elmgreen, 2015

Læs mere

Seneste udgivelse

Kirsten Lehfeldt

Kirsten Lehfeldt er en af landets store skuespillere. Vi kender hende fra en lang og bred kunstnerisk karriere, der spænder fra teater, revy, film, reklamefilm og tv-serier til at sætte en helt ny dagsorden for humor og satire. Hendes univers af skæve figurer er elsket af de fleste danskere, og de har underholdt høj som lav, rørt os, fået os til at grine, men også fået os til at tænke over, at der var en mening med grinet.

I denne biografi fortæller Kirsten Lehfeldt ærligt om sit arbejde og privatliv og åbner dørene ind til skuespillerens og komikerens skabende rum. Mere end 50 personer blandt familie, venner og kolleger bidrager til at tegne et nuanceret og indfølt billede af en af landets dygtigste og morsomste skuespillere i Jacob Wendt Jensens biografi. Levemennesket og legebarnet Kirsten Lehfeldt.

Bøger af Jacob Wendt Jensen

Tilføj til ønskeliste

Kirsten Lehfeldt

Jacob Wendt Jensen

Tilføj til ønskeliste

Lise Nørgaard

Jacob Wendt Jensen