Inna Segal

Beskrivelse

Inna Segal er en internationalt anerkendt healer, foredragsholder og forfatter, bosiddende i Australien. Hendes klienter tæller læger, ledere, sundhedsprofessionelle, sportsfolk og skuespillere.

Segal er en af pionererne inden for energimedicin-feltet. Hun kan intuitivt aflæse sygdomme og blokeringer i kroppen hos folk og dermed guide dem gennem en selvhealingsproces.

Læs mere på www.innasegal.com

Læs mere

Seneste udgivelse

Sjælens kompas

Sjælens kompas er forfatteren og healeren Inna Segals inspirerende og praktiske bog om at udvikle sin intuition og få adgang til den skattekiste af visdom, vi alle hver især rummer i os selv.

Ifølge Inna Segal er alt for mange mennesker afhængige af at søge indsigt og hjælp fra andre, når de står over for problemer og udfordringer i livet. Men det er slet ikke nødvendigt, for alle kan lære at bruge deres intuition – evnen til umiddelbart og direkte at opfatte en helhed, sandhed eller sammenhæng uden forudgående rationel tænkning.

Intuitionen kan vise vej, hvis man fx er blevet syg og ens krop har brug for at hele, når man står over for at skulle træffe en vigtig beslutning i livet, vil have et bedre forhold til sin partner eller et familiemedlem, eller man står over for arbejdsrelaterede udfordringer.

Sjælens kompas er en guide til transformation, healing og kærlighed, og Inna Segal skriver med hjertevarme og dyb menneskelig indsigt, hvilket også kendetegnede hendes første bog, Kroppens hemmelige sprog.

Bøger af Inna Segal

Tilføj til ønskeliste

Sjælens kompas

Inna Segal

Tilføj til ønskeliste

Kroppens hemmelige sprog

Inna Segal