Ina Munch Christensen

Beskrivelse

Ina Munch Christensen, født 1987, er uddannet fra Forfatterskolen 2006-2008.

Ina Munch Christensen debuterede i 2015 med romanen NIELSINE. For den vandt Ina Munch Christensen debutantprisen Bodil og Jørgen Munch-Christensens Kulturlegat på 50.000 kr. ”Nielsine” er navnet på bogens hovedperson, der er ved at tage en HF-eksamen. Nielsine har svært ved at finde ud af, hvem hun er, og kæmper med angst og et dramatisk følelsesliv med kærester, eks’er og hemmelige forelskelser i andre kvinder.

Ina Munch Christensen kredser i sin debutroman om temaer som angst, kærlighed, køn og identitet. Med stor sproglig energi og følsomhed skaber Ina Munch Christensen et rørende portræt af en ung kvinde og det københavnske miljø, hun færdes i.

Tidligere har Ina Munch Christensen haft bidrag i poesitidsskriftet VICTOR B. ANDERSEN’S MASKINFABRIK. Derudover optræder Ina Munch Christensen i Forfatterskolens afgangsantologi 2008.

Fotograf: Morten Holtum, 2015

Læs mere

Seneste udgivelse

Nielsine

 

Ina Munch Christensen er uddannet fra forfatterskolen, og Nielsine er hendes debutroman. I romanen kredser hun om temaer som angst, kærlighed, køn og identitet og med stor sproglig energi og følsomhed har hun skabt et rørende portræt af en ung kvinde og miljøet, hun færdes i.

 

 

Bøger af Ina Munch Christensen

Tilføj til ønskeliste

Nielsine

Ina Munch Christensen