Ilse Sand

Beskrivelse

Ilse Sand er teolog med speciale i Kierkegaard og Jung. Hun er desuden uddannet psykoterapeut MPF og har tidligere arbejdet som sognepræst og privatpraktiserende psykoterapeut.

Ilse Sand holder kurser og foredrag.

Hendes syv bøger er udgivet på 24 sprog, hvoraf Elsk dig selv er en international bestseller. Senest er hun aktuel med Venlige øjne på dig selv: slip dårlig samvittighed (2020).

Læs mere

Seneste udgivelse

Venlige øjne på dig selv

Venlige øjne på dig selv giver i et lettilgængeligt sprog forskellige redskaber til at undersøge den dårlige samvittighed og slippe den overdrevne del. Bogen viser, hvordan læseren kan justere leveregler, ryste den skyld af, som tilhører andre, blive ven med frygt og give slip på opslidende kampe. Forfatteren opfordrer til at stå ved den skyld, der er din, dele den med andre, hvis det er relevant – og tilgive sig selv. Venlige øjne på dig selv har en test, hvor læseren kan måle sin egen tilbøjelighed til dårlig samvittighed. Bogen er skrevet af foredragsholder, psykoterapeut MFF, cand.theol. og tidl. sognepræst, Ilse Sand, der er forfatter til seks andre bøger, hvoraf flere af dem er bestsellere i Asien. Til sammen er hendes bøger ude på 24 sprog

Bøger af Ilse Sand

Tilføj til ønskeliste

Venlige øjne på dig selv

Ilse Sand