Henrik Palle

Beskrivelse

Journalist på Politiken, holder desuden foredrag om Dan Turèll, film, litteratur og informationsteknologiens velsignelser. Tidligere har Henrik Palle været filmanmelder på TV2s Go´ Morgen Danmark. Henrik Palle har skrevet Hinkeruder på informationsmotorvejen – fortællinger fra det digitale Danmark og Dansk stand-up – historien om comedy i Danmark (sammen med Anders Hjorth).

Læs mere

Seneste udgivelse

DT

Dan Turèll døde for tyve år siden, men er stadig kendt af de fleste. Hans krimier er standardinventar i ethvert sommerhus, hans digte er på pensum i både folkeskole og gymnasium, og når en yngre hip digter stiller sig an i landskabet, må vedkommende altid finde sig i at blive sammenlignet med Onkel Danny – hvilket endnu ikke er faldet ud til nogen levendes fordel.

For Dan Turèll var som forfatter, mediemenneske, flanør og samfundsrevser larger than life. Han startede som indadvendt jazzelskende avantgardist og endte med at blive dansk litteraturs første rigtige rockstjerne og befolkningens yndlingshipster og kæledægge; nogle elskede selvfølgelig at hade ham, men de fleste syntes bare, han var fræk, sød, skæg, klog og fantastisk.

Denne bog er en krønike om en dreng fra Vangede, der blev til hele Danmarks Onkel Danny, om hans tid, dens tendenser, politik og kultur.

Bøger af Henrik Palle

Tilføj til ønskeliste

DT

Henrik Palle