Gregg Braden

Gregg Braden (f. 1954) er forfatter til adskillige bøger, der er udgivet på over 40 sprog, og har ligget på New York Times' bestsellerliste. Han er oprindelig uddannet geolog, men rejser i dag verden rundt og holder foredrag – i USA bl.a. for FN og det amerikanske militær. Han har optrådt som særligt indbudt gæst ved internationale konferencer og amerikanske mediebegivenheder, hvor han har talt om spiritualitetens rolle i teknologien.

Som forhenværende seniordesigner af computersystemer (Martin Marietta Aerospace), computergeolog (Phillips Petroleum) og teknisk direktør (Cisco Systems) anses Gregg for at være en førende autoritet, når det drejer sig om at bygge bro fra fortidens visdom til fremtidens videnskab, helbredelse og fred. Han er i fem år i træk af det engelske magasin Watkins Journal regnet blandt de “100 mest spirituelt indflydelsesrige nulevende personer i verden”.

I mere end tyve år har Gregg gennemsøgt højtliggende bjerglandsbyer, fjerne klostre, gamle templer og glemte skrifter for at afsløre deres tidløse hemmeligheder. Hans søgen ledte frem til udgivelsen af hans paradigmerystende bog The God Code i 2004, som røber de faktiske ord i et gammelt budskab, der er indkodet i alt livs DNA.

Mellem 1998 og 2005 afslørede Greggs rejser til centraltibetanske klostre en glemt form for bøn, som gik tabt under den tidlige kristne kirkes redaktion af Bibelen. I sin bog Secrets of the Lost Mode of Prayer fra 2006 dokumenterer han denne form for bøn, som ikke rummer ord eller ydre udtryk, men giver os direkte adgang til de kvantekræfter, som forbinder alle ting.

Fra Greggs banebrydende bog Awakening to Point Zero til den personlige Walking Between the Worlds og polemikken i forbindelse med The Isaiah Effect og The God Code kalder hans værker på det bedste hos os hver især, og han inspirerer os dybt og lidenskabeligt med deres redskaber til at bygge en bedre verden.

Foto: Sherry g Rambin, 2018

Bøger