Erica Jong

Beskrivelse

Erica Jong, født 1942, er en amerikansk forfatter, foredragsholder og debattør. Hun fik sit store gennembrud i 1973 med sin kontroversielle debutroman LUFT UNDER VINGERNE, der foruden sin status som en af årtiets største bestsellere også gjorde Erica Jong til en af sin generations mest berømte og anerkendte feminister.

Efterfølgende har Erica Jong skrevet en lang række bøger, bl.a. FANNY fra 1980, bygget over John Clelands FANNY HILL og i 2016 udgav hun VINGESKUDT, som leverer et vovet og vidunderligt indblik i, hvad det at være menneske og kvinde i det 21. århundrede indebærer og kræver.

Læs mere

Seneste udgivelse

Vingeskudt

VINGESKUDT er en morsom, hjerteskærende og smuk historie, om hvad der sker, når en kvinde modvilligt træder ind i sit livs efterår.
Vanessa Wonderman er en smuk forhenværende skuespillerinde i tresserne, der balancerer mellem sine døende forældre, sin ældende mand og sin højtelskede, gravide datter. Selvom Vanessa opfatter sig selv som en lykkeligt gift kvinde, får fraværet af et aktivt sexliv hende til at føle, at hun mister noget, der er for værdifuldt til at ignorere.
Derfor indrykker hun en sex-annonce på en hjemmeside, og det liv hun kender begynder at krakelere. Med hjælp og rådgivning fra sin bedste veninde, Isadora Wing, navigerer hun omkring i denne nye og ukendte verden, og hun begynder at spørge sig selv om det hun leder efter måske slet ikke er så langt væk.
 

Bøger af Erica Jong

Tilføj til ønskeliste

Fanny

Erica Jong

Tilføj til ønskeliste

Vingeskudt

Erica Jong

Tilføj til ønskeliste

Luft under vingerne

Erica Jong