Christian Nicholas Stadil

Beskrivelse

Christian Nicholas Stadil, født 1971, er ejer af sportsmærket Hummel og sidder i en række bestyrelser og tænketanke. Han er kendt for sin filosofi som leder, der handler om at sprede god energi i en organisation.

Christian Stadil blev i 2005 kåret som en af Skandinaviens tre mest succesfulde erhvervsledere. Stadil er medforfatter til flere bøger bl.a. COMPANY KARMA sammen med professor Steen Hildebrandt og I BAD MED PICASSO sammen med Tene Tanggaard.

Læs mere

Seneste udgivelse

I bad med Picasso

Alle er kreative! I denne bog viser Lene Tanggaard (professor i kreativitet) og Christian N. Stadil (ejer af bl.a. Hummel), at alle kan blive endnu mere kreative. De har interviewet en række af Danmarks mest kreative mennesker, for at finde ud af, hvordan de gør.

Picasso gik i bad, når han skulle få nye ideer. I bogen hører du om Ingolf Gabolds blå elefanter, Kenneth Bagers bad, Bjarke Ingels visioner, René Redzepis lørdagssessioner, Jørgen Leth gåture og Søren Rasteds tvivl. Du får inspiration til at udfordre dig selv og arbejde med din egen kreativitet.

 

Bogen blev flot modtaget:

Hør Christian Stadil som ugens gæst i Rejsen på P4 . 30 minutter inde i programmet kan du høre om bl.a. I bad med Picasso.

Interview med Christian Stadil i Weekend Weekend på TV2.

Interview med Lene Tanggaard i Sig mig lige på P4.

Interview med Lene Tanggaardom i Smutvejen på P4. Det starter 20 minutter inde i programmet.

Anmeldelse i Holstebro/Struer Dagblad:

"Bogens store force er den glæde og den letløbende pen, den er skrevet med. Så man får tankerne om sin egen kreativitet i gang."

 

Bøger af Christian Nicholas Stadil