Catherine Banner

Beskrivelse

Catherine Banner (f. 1989) er født i England og skrev allerede som 15-årig en young adult-trilogi, der blev solgt til udgivelse i 14 lande, da hun var bare 15 år. Nu godt ti år efter har hun afsluttet sit studium i engelsk litteratur ved Cambridge University og er vendt tilbage til skriveriet. Huset ved Nattens Ende er hendes debut som voksenforfatter. Hun bor nu i Italien, hvor hun arbejder på sin næste roman.

www.catherine-banner.com

Læs mere

Seneste udgivelse

Huset ved nattens ende

Fantastisk fortælling om en familie gennem et turbulent århundrede på en lille ø på kanten af Europa.

På den lillebitte ø Castellamare ud for Sicilien hjælper lægen Amedeo Esposito to børn til verden i løbet af den samme nat – det ene barn er hans kones, det andet hans elskerindes. En skandale uden lige i det lille samfund, og Amedeo må opgive at praktisere som læge.

I håb om at skabe sig et nyt liv på øen overtager Amedeo den lukkede bar Huset ved Nattens Ende. En beslutning der får store konsekvenser for Amedeo og hans efterkommere, som kommer til at kæmpe for barens overlevelse, efterhånden som det 20. århundredes store begivenheder, når ud til den lille ø på Europas yderste kant.

Pressen skriver:

»et stjerneskud af en historisk roman. […] Det her er sommer, feriedrinks, dramaer og solnedgange i en middelhavsduftende blanding.«
****** – Femina

»Det er en vild, farverig, fabulerende og skøn bog. […] Det er en gedigen, god historie«
Holstebro Onsdag

»Familieromanen storcharmer sig ind på læseren […] Det er en fornøjelse at læse så helstøbt og velskrevet en roman«
– Helle Winther Olsen, lektør

Bøger af Catherine Banner