Forfattere | Gyldendal

Camilla Kjems

Camilla Kjems (f. 1974) er uddannet retoriker, og arbejder til daglig som mediechef for New Media i Aller Media, hvor hun gennem en lang årrække har været chefredaktør for magasinet Femina. I 2022 fik hun prisen som Årets Leder i mediebranchen for sin evne til at skabe mening få medarbejderne til at føle sig trygge i at være lige netop den, de er.

Interessen for det spirituelle og psykologiske blev vakt allerede som barn, hvor hun i en ung alder oplevede at kunne fornemme ting, der ville ske, før de skete, og få intuitive svar og løsninger på de udfordringer og livsvalg, der mødte hende. Senere begyndte hun bl.a. at studere meditation, buddhisme, kristendom og yogaens filosofi, og i de senere år har uddannet sig hos Rikke Hertz, der er spirituel erhvervsrådgiver, coach og clairvoyant.

I 2018 udgave hun bogen Du skal turde elske først – det forunderlige, der sker, når du ser din sårbarhed, angst og ensomhed i øjnene, og i 2023 er hun aktuel med bogen Følg tegnene - en guide til et spirituelt liv.

Fotograf: Sara Galbiati, Gyldendal Medie, 2023

Bøger af denne forfatter