Birgitte Hultberg

Beskrivelse

Birgitte Hultberg, født 1960. er privatpraktiserende psykolog med klinik i Taastrup, hvor hun arbejder med alle typer klienter. Hun har gennem årene specialiseret sig i stress- og krisebehandling, personlig udvikling samt familie- og parterapi.

Birgitte Hultberg har bl.al skrevet ALDRIG MERE STRESS i 2008 og DIN FARVEPSYKOLOGI i 2012 og i 2016 STÆRKE RELATIONER, der er baseret på hendes mangeårige erfaring med klienter, der har ondt i relationerne - det være sig til partner, børn, familie, chefen, kollegaen eller vennerne.

Læs mere

Seneste udgivelse

Din farvepsykologi

Bogen er skrevet i psykolog Birgitte Hultbergs sædvanlige direkte og letforståelige stil, og henvender sig til enhver med interesse for farvernes betydning og deres indvirken på psyken. De tilhørende øvelser er indtalt af forfatteren.

Din farvepsykologi tager udgangspunkt i en psykologisk farvetest, som du i bogens første del selv foretager ud fra indlagte farvekort.

Andel del af bogen bruger scoringerne fra testen og Jungs arketyper til at give dig en personlighedsanalyse, hvor du får ny viden om farvernes betydning for dig og dit liv.

I tredje del præsenteres du for forskellige nye meditative og terapeutiske øvelser, som kan hjælpe dig videre med de erkendelser, som du har fået undervejs.

Bøger af Birgitte Hultberg

Tilføj til ønskeliste

Stærke relationer

Birgitte Hultberg

Tilføj til ønskeliste

Aldrig mere stress

Birgitte Hultberg

Tilføj til ønskeliste

Bliv en vinder

Birgitte Hultberg

Tilføj til ønskeliste

Din farvepsykologi

Birgitte Hultberg