Birgitte Hultberg

Beskrivelse

Birgitte Hultberg er født i 1960.

Birgitte er autoriseret psykolog med mange års erfaring i terapi, rådgivning og undervisning/supervision samt coaching. Hun har især specialiseret sig i familie- og parterapi, stress- og krisebehandling og selvudvikling samt problemer med børn.

Birgitte er privatpraktiserende psykolog med klinik i Taastrup, hvor hun arbejder med alle typer klienter.

Birgitte Hultberg har blandt andre skrevet ALDRIG MERE STRESS i 2008 og DIN FARVEPSYKOLOGI i 2012 og i 2016 STÆRKE RELATIONER, der er baseret på hendes mangeårige erfaring med klienter, der har ondt i relationerne - det være sig til partner, børn, familie, chefen, kollegaen eller vennerne.

.

Læs mere

Seneste udgivelse

Aldrig mere stress

Psykolog Birgitte Hultberg har arbejdet med stressramte i mange år og har på denne baggrund udviklet et enkelt og effektivt værktøj, til at overvinde stress og indarbejde nye vaner, der holder stress fra livet, resten af livet.

Der er grundig information om klassiske stressforløb, hvordan vi bruger, samler og lagrer energi, minus-, nul- og plusenergi, høj- og lavenergiske gøremål. Det handler om energiøkonomi og når man med forfatterens kyndige hjælp har fundet sin stresstype og har valgt behandlingsniveau, følges et program, der går ud på at opspare, investere, normalisere og integrere energi.

Selve behandlingsplanen indeholder progressive dagsplaner, som sikrer, at den stressramte lærer ikke at foretage sig noget som helst, ikke at bruge energi på forskud og at indarbejde en ny livsrytme, så der ikke opstår stress igen.

Processen strækker sig over tre til seks måneder, alt efter stressens karakter, og den tager sigte på at opnå en sund og stabil energiøkonomi.

Birgitte Hultberg har tidligere udgivet Bliv en vinder.

Bøger af Birgitte Hultberg

Tilføj til ønskeliste

Stærke relationer

Birgitte Hultberg

Tilføj til ønskeliste

Aldrig mere stress

Birgitte Hultberg

Tilføj til ønskeliste

Bliv en vinder

Birgitte Hultberg