Birgitte Dam Jensen

Beskrivelse

Birgitte Dam Jensen har undervist og trænet et bredt spektrum af mennesker i robusthed gennem mere end 15 år. Hun har i en årrække været en del af Forsvarets uddannelse i gidseloverlevelse, Conduct after Capture, og har som dramalærer undervist i skue-spilteknik og scenerobusthed på Odense Skuespillerskole.
I dag arbejder hun med robusthed i egen virksomhed som kommunikations- og performancerådgiver for en række topledere og politikere – heriblandt tidligere statsminister Helle Thorning Schmidt fra 2008 til 2013 – ligesom hun er en efterspurgt foredragsholder.
Birgitte har skabt et unikt koncept med konkrete træningsmetoder til at udvikle, styrke og fastholde robusthed, hvor hun både trækker på sine erfaringer fra Forsvaret, sin baggrund som skuespiller og dramalærer og sin specialisering som kropsterapeut med speciale i chok, traume og resiliens.

Læs mere

Seneste udgivelse

Bevar dig selv

Denne bog handler om nedstyrtende fly og gidseltagninger – men den handler især om, hvordan du bevarer dig selv: dit helbred, din livsglæde, din empati og din handlekraft – i en accelerende og uforudsigelig moderne verden. Her kan vi inspireres og lære af mennesker, der har klaret meget vanskelige situationer, for robust adfærd er grundlæggende den samme, uanset hvilken form for pres og stress, der er tale om.

Med veldokumenteret viden, levende eksempler og konkrete værktøjer viser Birgitte Dam Jensen, hvordan du kan blive bedre til at møde presset og udfordringerne i dit liv med positive forventninger og afslappet styrke - kort sagt: med større robusthed.

Metoden er enkel og består af fem enkle trin:

1) Tænke
2) Vælge
3) Handle
4) Holde sammen
5) Genoplade

Lærer du disse trin, er du godt på vej til at blive et mere robust menneske.

Bogen er baseret på 15 års erfaring i at undervise og træne soldater, skuespillere, medarbejdere, ledere og politikere i at fastholde det bedste og sundeste i sig selv, når de er under pres.

Bøger af Birgitte Dam Jensen

Tilføj til ønskeliste

Bevar dig selv

Birgitte Dam Jensen