Bill Clegg

Beskrivelse

Bill Clegg, født 1970, er amerikansk forfatter og litterær agent, bosiddende i New York. Han har tidligere udgivet erindringsbøgerne PORTRAIT OF AN ADDICT AS A YOUNG MAN fra 2010 og NINETY DAYS fra 2012, der bl.a. handler om hans afhængighed af crack.

Bill Clegg debuterede som romanforfatter med HAR DU SELV HAFT EN FAMILIE i 2015. Bogen var nomineret til bl.a. National Book Award og Mann Booker Prize. Han driver i dag the Clegg Agency i New York.

Læs mere

Seneste udgivelse

Har du selv haft en familie

"Clegg skriver om sorg med så megen autenticitet og værdighed, at man straks har tiltro til ham ..." - Washington Post

En fortælling om en familie som bliver udslettet. Om at leve med visheden om at du slap fri og med usikkerheden om hvad der egentlig skete.

Natten før sin datters bryllup bliver June Reids tilværelse slået i stykker, da en voldsom eksplosion får dødelige følger for både hendes datter, dennes forlovede, Junes eksmand og kæresten Luke. Hele familien udryddes i ét skæbnesvangert øjeblik – og June er den eneste overlevende. Alene og desillusioneret sætter hun sig ind i sin bil og kører vestpå. Hun lader det lille samfund i  Connecticut og de mennesker, som bor der, bag sig. Omkring hende er alle berørt af katastrofen: parret, der driver motellet ved Stillehavet, hvor June endelig slår sig ned i et stille, amputeret liv, ejeren af cateringfirmaet, der står med en ubetalt regning og Lukes mor, som bliver tilbage i landsbyen og nu må slås med snæversynet sladder og spekulationer. Deres stemmer krydser ind over hinanden, og frem træder en historie om den tragedie, der lænker dem sammen.

Har du selv haft en familie er en bevægende og livsklog fortælling og den amerikanske forfatter Bill Cleggs romandebut. Den var nomineret til bl.a. National Book Award og Man Booker Prize.

 

 

Bøger af Bill Clegg