Ann Lehmann Erichsen

Beskrivelse

Ann Lehmann Erichsen er forbrugerøkonom, afdelingsdirektør i Nordea bank og siden 2006 bankens talsperson vedrørende privatøkonomi. Ann Lehmann Erichsen har været klummeskribent om økonomi for mange aviser og medier og er for tiden tilknyttet Politikens Økonomibrevkasse. I 2012 var hun vejleder for de unge i DR’s økonomiprogram ”Teenageboss”.

Ann Lehmann Erichsen har tidligere været ansat i Forbrugerstyrelsen som jurist for Forbrugerklagenævnet, forbrugerombudsmanden, produktsikkerhedskontoret, samt arbejdet med ministerbetjening, EU-samarbejde og formidling af forbrugerjuraen til pressen.

Læs mere

Seneste udgivelse

Plus på kontoen

Ann Lehmann Erichsen har sat sig som mål, at det ikke skal være svært at finde ud sin økonomi, og det skal heller ikke være kedeligt! Som forbrugerøkonom står hun bag en række analyser af forbrugeradfærd, og bogen er krydret med fortællinger om, hvordan vi tror, vi gør et, men i virkeligheden gør noget andet. Bogen henvender sig til kvinder, eftersom kvinder traditionelt overlader en stor del af den økonomiske styring til deres partner og derfor reelt ikke ved, hvordan deres økonomi ser ud. Kender man ikke sin økonomi fra bunden, kan man heller ikke gøre noget ved den.

Bøger af Ann Lehmann Erichsen