Spis godt - Rodfrugter

Læseprøve

Rodfrugter er billige, sunde, mættende og fulde af smag, og så kan de bruges på utallige måder: De kan steges, bages eller grilles i ovnen, de kan bruges i supper og gryderetter, de kan moses, og de kan spises rå som salater og i coleslaws.

I SPIS GODT - RODFRUGTER får du frisk inspiration til, hvordan rodfrugter som rødbede, persillerod, selleri, pastinak og jordskok kan blive små hverdagsfavoritter i dit køkken. Prøv f.eks. gulerods-pastinakmos med ristet hvidløg og ost, rødbedesalat med gedeost og græskarkerner eller rodfrugter en papillotte.

SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

  • Antal sider64
  • ISBN9788702216097
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato30.06.2024

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger i samme serie

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Gitte Heidi Rasmussen

Gitte Heidi Rasmussen, født 1962, er ernærings- og husholdningsøkonom. Hun er en erfaren madskribent og kendt for sit arbejde på bl.a. ALT for damerne og ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.

Gitte Heidi Rasmussen har skrevet en lang række kogebøger og bøger om kost bl.a. VINTERMAD DER VARMER, GRØD og SPIS GODT-serien.

Bøger i samme genre