Gin til den kolde tid

Ny skøn bog af gindronnngen Iben Diamant

Ibens fjerde bog om gin er en fornem opfølger til hendes tre første bøger, der er solgt i over 60.000 eksemplarer. Gin boomer virkelig spiritusmarkedet i disse år, og Iben Diamant er klar med ny inspiration og sætter fokus på gin til vintertiden og ikke mindst gin til juledagene. Også slåenginnen, og dens muligheder, er med. Der er opskrifter på G&T’s med juleaftryk, på vinterskønne gincocktails, på vederkvægende varme gindrinks til en kold dag – og en miniguide til julegarnish, så man kan servere drinksene med et personligt touch.  Spiritus går til mad? Iben Diamant har fingeren på pulsen. Hun ved, hvad der rører sig ude i verdenen og tøver ikke med at prøve gin af i alle afskygninger, og derfor sætter hun gin til klassikeren, det store kolde bord - som en fornyelse af den kolde snaps. En skøn bog om et særligt sted i ginnens univers.

  • Antal sider128
  • Højde154 mm
  • Bredde112 mm
  • Dybde16 mm
  • Vægt196 g
  • FormatIndbundet
  • ISBN9788763862790
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato01.11.2019

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Iben Diamant

Iben Diamant (født 1990) har siden 2014 skrevet sine ginbekendelser på bloggen WhyNotGin, hvor hun deler ud af sine store ginøjeblikke. Uddannet Cand.merc. Brand & Communication Management fra Copenhagen Business School og har arbejdet med digital marketing og kommunikation. I dag er Iben ginentusiast på fuld tid. Tidligere elitesvømmer.

Bøger i samme genre