Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter

  • Anita Holmen
  • Lis Poulsen

Forfatternes formål med denne bog er at sikre, at det bliver en fornøjelse at lave vin og ikke en ærgrelse. Resultatet skal være godt hver gang og ikke afhænge af tilfældigheder. Bogen er skrevet så både den, der allerede har prøvet at lave vin og den, der gerne vil i gang med denne syssel, vil have glæde af den.

Begynderen finder her en grundig og systematisk gennemgang af alle faser i vinfremstilling og vil derfor straks kunne få et godt produkt ud af de råvarer og anstrengelser, der investeres. For den, der allerede har nogen erfaring i vinfremstillingens ædle kunst, er der masser af inspiration og nye ideer at hente i bogens mere end 100 opskrifter på alle slags vine og meget mere at lære om de processer, der indgår i en produktion.

Bogen er en opslagsbog, der giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a. Et detaljeret stikordregister gør det nemt at finde frem til den oplysning, man har brug for.

Lis Poulsen og Anita Holmen – 4. generation i en familie, der laver vin på danske bær og frugter – stiller hermed hele deres store erfaringsmateriale til rådighed for læseren.

  • Antal sider164
  • Højde247 mm
  • Bredde179 mm
  • Dybde19 mm
  • Vægt565 g
  • FormatIndbundet
  • ISBN9788702175981
  • Udgave3
  • Udgivelsesdato26.05.2015

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger i samme genre