Walter Isaacson

Beskrivelse

Walter Isaacson (f. 1952) er amerikansk skribent og biografiforfatter. Han er tidligere generaldirektør for CNN og tidligere chefredaktør på TIME og blev af Barack Obama udnævnt til at være generaldirektør for Broadcasting Board of Governors

Isaacson har skrevet anmelderroste biografier om bl.a. Albert Einstein, Benjamin Franklin og Henry Kissinger, men den største opmærksomhed til dato er gået til hans biografi om Apples grundlægger, Steve Jobs. Da Jobs døde i efteråret 2011, eksploderede forsalget af biografien, som udkom få uger senere.

Læs mere

Seneste udgivelse

Leonardo da Vinci

Stor gennemillustreret biografi om et af verdens mest begavede mennesker gennem tiden skrevet af Walter Isaacson, som er kendt for sine enestående biografier om andre store personligheder som Steve Jobs og Albert Einstein. Et fascinerende værk om nysgerrighed og talent skabt på grundlag af Leonardo Da Vincis berømte notesbøger og nye opdagelser om hans virke og kunst.

En kunstner men også en videnskabsmand, som på den ene side skabte Mona Lisas gådefulde smil og perspektiviske illusioner i ”Den sidste nadver” og på den anden side dessikerede lig for at undersøge musklerne, foretog optiske forsøg og projekterede maskiner, som foregreb udviklingen mange århundreder frem.

Udgivet med støtte fra Statens Kunstfond.

Bøger af Walter Isaacson

Tilføj til ønskeliste

Leonardo da Vinci

Walter Isaacson

Tilføj til ønskeliste

Steve Jobs

Walter Isaacson

Tilføj til ønskeliste

Einstein

Walter Isaacson