Uri Golman

Beskrivelse

Uri Golman (født 1974) bosat i Italien er en dansk naturfotograf og forfatter, som hovedsagelig beskæftiger sig med arktisk fotografering og formidling af arktisk natur. Golman blev i 2009 tildelt medlemskab af sammenslutningen International League of Conservation Phographers, som har flere af verdens bedste og mest eksklusive fotografer tilknyttet.Han har siden 2007 udgivet tre bøger, to om Arktis og en om miljøforvaltning i Indien med titlen Tiger sprit. Sidstnævnte vandt titlen WWF Panda Book of the Year 2011.

Læs mere

Seneste udgivelse

Grønlands dyreliv

Fortællingen om Grønlands dyreliv er en beretning om et liv på kanten af, hvad der er fysisk muligt.  Kun ved at være ekstremt tilpasset, har dyrene en chance for at overleve i den arktiske dybfryser.  Det ekstreme miljø har skabt noget af det mest fascinerende dyreliv, man kan opleve her på Jorden.

Grønlands dyreliv portrætterer 73 forskellige pattedyr og fugle samt grønlandshajen - alle de arter, man normalt har chancen for at opleve.  Bogen fokuserer på den allernyeste viden og de mest spændende facts om dyrene.

Bøger af Uri Golman