Tina Bryld

Beskrivelse

Tina Bryld, født 1958, er journalist og arbejder på Jyllands-Postens kulturredaktion. Tina Bryld har desuden været jourhavende og redaktionssekretær på Jyllands-Posten, og er avisens faste anmelder af restauranter i Aarhus. Tina Bryld har en master i Køn og Kultur og er medarbejdervalgt medlem af koncernbestyrelsen i JP/Politikens Hus.

I 2015 udgav Tina Bryld sammen med Lotte Heise bogen SELVFØLGELIG SKAL HUN BO HOS MIG – OM AT BO MED SIN HANDICAPPEDE MOR.

Læs mere

Seneste udgivelse

Selvfølgelig skal hun bo hos mig

Lotte Heise kunne ikke bære at se sin mor, Inge Heise, sygne hen på et plejehjem, efter at hun var blevet ramt af en blodprop med efterfølgende ekspressiv afasi. Derfor hentede hun sin mor hjem til Aarhus og et nyetableret bofællesskab med mor, datter og Lottes teenage-tvillinger. Det har ikke været uden personlige omkostninger for de tre generationer at bo under samme tag.

 

Lotte Heise fortæller i ’Selvfølgelig skal hun bo hos mig’ om det bedste og det værste ved at flytte sammen med sin handicappede mor, om kampen for sin mors ret til og samfundets pligt til at give hende den hjælp, som hun har brug for, og om konsekvenserne for sig selv og sine drenge af det tætte fællesskab, der har varet i mere end tre år, men nu har fået en ende: Inge Heise er i foråret 2015 flyttet i sin egen, beskyttede bolig.

 

Bøger af Tina Bryld