Stephanie Arnold

Beskrivelse

Amerikanske Sephanie Arnold var i mange år tv-producer, hvor hun producerede og instruerede tv-udsendelser, musikvideoer og dokumentarer. I 2008 forlod hun sit arbejde efter at have mødt sit livs kærlighed – fra da af ønskede hun ikke at skabe andet end en familie. Det var i forbindelse med fødslen af sit andet barn, at Stephanie kom ud for den sjældne og ofte dødelige fødselskomplikation, der kaldes fostervandsemboli, på engelsk AFE. Alt, hvad hun laver i dag, er det direkte resultat af, at hun overlevede.

Stephanie er for tiden medlem af bestyrelsen for AFE Foundation, hvor hun taler patienters sag over for organisationer som American Society of Anesthesiologists og har rejst midler til Prentice Women’s Hospital. Hendes oplevelser har medført, at hun er blevet udnævnt til en af Today’s Chicago Womans 100 mest inspirerende kvinder. På sin hjemmeside blogger hun og støtter de familier, som er blevet berørt af fostervandsemboli.

Sammen med sin kusine, Sari Padorr, har Stephanie Arnold udgivet 37sekunder, som er Stephanies opsigtsvækkende beretning om sin nærdødsoplevelse da hun var gravid.

Læs mere

Seneste udgivelse

37 sekunder

37 sekunder er forfatteren Stephanie Arnolds gribende og opsigtsvækkende personlige beretning. Da hun var gravid med sit andet barn fik hun pludselig en stærk forudanelse om, at hun ville dø under fødslen.

Da hun prøvede at fortælle sin familie og sundhedspersonalet om det, slog alle det hen som hormoner og unødige bekymringer, og lægerne kunne ikke finde noget i vejen med hende.

En enkelt sygeplejerske endte dog med at lytte og bestilte noget ekstra blod af Stephanies sjældne blodtype, bare for en sikkerheds skyld - og det viste sig at redde hendes liv. For under fødslen blev hun ramt af den sjældne barselskomplikation fostervandsemboli, der førte til en massiv blødning, og hun døde – i 37 sekunder – inden hun fik en blodtransfusion og blev genoplivet.

Efter flere måneders restituering begyndte Stephanie at huske detaljerne omkring, hvad der var sket, for hun havde i en ud-af-kroppen-oplevelse iagttaget hele den dramatiske episode, inklusive sin egen død og mødet med andre sjæle.

Stephanies fortælling er et stærkt vidnesbyrd om vigtigheden af at stole på sin intuition og en forsikring om, at der findes mere mellem himmel og jord – og at der er meget mere hjælp at hente fra universet, end vi ofte går og forestiller os.

Bøger af Stephanie Arnold

Tilføj til ønskeliste

37 sekunder

Stephanie Arnold, Sari Padorr